:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
adyge55
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:// abiyim heralde wayyy ağır abi takılıosun bakıorumda murat abi..:// ehehe çok esprili bi ortam oluştuuTongue evet murat abi ağrı dağın eteğine çıkıoruz tanjuyla uçan güvercin olcaz..Tongue sende katıl aramıza istersenTongueBig GrinBig Grin // balayına feneri götürüoruz lafınıada ayrıca cvp veripde şimdi seviyemi düşürmiycem bi bayan olarak....Wink

yok jnm ben almayım üşütüp hasta olmak istemem hem bende kepek yapıor dağ havası Big Grin
Ara
MyStyLe
ßende Ceyhun memet m.oldum Smile Anlıyacan yeniyim daha .D
Ara
ask_sehidi
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye nan dağamı çıkıonuz bu mevsimde soğuk olur kalın giyinin Big Grin
nan abi dağda ne yapcaz güzelim sahiller .. boğazlar varken Big GrinBig Grin
Ara
adyge55
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan abi dağda ne yapcaz güzelim sahiller .. boğazlar varken Big GrinBig Grin

demek sen güzelim doğayı dağ havasını beğenmiyormusun Big Grin
Ara
makara_gnc
bende m.o. ceyhun ama bende yeniyimmm Big Grin
Ara
AfrâsyâB
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ben gökhan m.oldum Wink
Ara
adyge55
eski ve yeni arkadaşlar hoş geldiniz ama niye boş geldiniz insan gelirken baklava alır demi tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye Smile
Ara
MyStyLe
ßende m.oldum Gökhan Smile memet nabalım yeniyiz Alısıcaz Artık ortama ayak uydurmamız lazım .D
Ara
MyStyLe
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eski ve yeni arkadaşlar hoş geldiniz ama niye boş geldiniz insan gelirken baklava alır demi tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye Smile
aaa KarDesım Aip Edion istedin ßaklava olsun kac ton istiyon .D
Ara
makara_gnc
istedinizzz de almadıkmıı baklavaaa şimdii Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 58 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:04 PM