adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama benim nugatımda vardır o yüzden boşa zordura çekme
Keşkeler yokdur hayatımda...
Olması gerekiyormuş olmuş derim.
Pişmanlık duymayacağım yani
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama benim nugatımda vardır o yüzden boşa zordura çekme Keşkeler yokdur hayatımda... Olması gerekiyormuş olmuş derim. Pişmanlık duymayacağım yani Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Keşkeler yokdur hayatımda... zaten pişmanlık duyacağını bişeyedi yapmamalısın bence adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten pişmanlık duyacağını bişeyedi yapmamalısın bence Kötülük yolunda bir tabela diktin ama ben faydasını görecem şimdi bunun. Bak bana bir iyilik yapdın.Pişmanlık duyacağın işi yapma diyerek :yikildim: Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötülük yolunda bir tabela diktin ama ben faydasını görecem şimdi bunun. bu durum şöyle oluyo önce göster sahte yüzünü çek kendi safına sonra göster yüzünü anlasın kötülüğünü adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu durum şöyle oluyo önce göster sahte yüzünü çek kendi safına sonra göster yüzünü anlasın kötülüğünü Süperrr bak kendinden uzak tutmak için yine bir iyilik yapdın Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Süperrr bak kendinden uzak tutmak için yine bir iyilik yapdın ona benden uzak kal Allaha yakın ol diye yaptım ama sen zaten kötülük çemberime düşmüşsün yakındır benden olman adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ona benden uzak kal Allaha yakın ol diye yaptım ama sen zaten kötülük çemberime düşmüşsün yakındır benden olman Rolleri değişecez desem ? ben kötü sen iyi :yikildim::yikildim:
Yakında bizi birbirimize kelepçeleyecekler forumda demedi deme
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rolleri değişecez desem ? yoo ben gayet memnunum hayatımdan roller yapsam artist olurdum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|