adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm gidiyoruz bekle bizi karayipler biz geliyoruz açılın
he yaa haklısın açılsınlar sen anca geçersin..
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm gidiyoruz bekle bizi karayipler biz geliyoruz açılın he yaa haklısın açılsınlar sen anca geçersin.. adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iiyiz sen nasılsın hg Tşkler h.b bende iyiym fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he yaa haklısın açılsınlar sen anca geçersin.. e ben sana yol açıyorum esas kız bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm millet biz süperiz çoluk çocga karışcaz yakında adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e ben sana yol açıyorum esas kız way way way tşkkr ettm fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz süperiz çoluk çocga karışcaz yakında Dur canım önce biraz başbaşa kalalım çocuk 2 hafta sonra düşünürüz fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:way way way tşkkr ettm rica ederim müstakbel eşime yolu açmıcamda kime açıcam adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dur canım önce biraz başbaşa kalalım çocuk 2 hafta sonra düşünürüz baya erteledin yaa bi ara iki gn dicen diye korktum adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim müstakbel eşime yolu açmıcamda kime açıcam ee tabi sıkıosa açma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|