evt unutun gitsin bis sohbetimize bakalımmmmm ben aslının kuzeniyimm yanii Shimariq_Shey in kuseniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Garip Sohbetler
|
04-30-2007, Saat: 02:01 PM <
hasanhusso3706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoş Geldin ben uzun bi zamandır intrnete giremiyordum ama gideceklerinden yana konu açtıklarını görünce şok oldum.giden gider saglar bize kalsın hosbulduk arkadasım:hihi
04-30-2007, Saat: 02:05 PM <
_ALONE_S@HR@M_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden arkadasım sen bu siteye onları tanıyarakmı geldin ben buraya geldim kimseyi tanımıyorum ama gördüm kadarıyla bi cok kişi ii ve paylasımlarıda cok güzelYa tabii sende haklısın ama ben bu siteye üye olduğum günden bu yana çok güzel şeyler yaşadım ne olursa olsun gitmek şart değildi bence ama kimsenin işine karışmaya hakkım yok gidene güle güle gelen hoş geldin ne diyeyim ben başka.
04-30-2007, Saat: 02:06 PM <
bencede geriye bakmak hic bir zaman ii degildir
hem ben de varım artık
04-30-2007, Saat: 02:07 PM <
hmm tanımıyorum ben yeniyim anladım kadarıyla sende yenisin
sende hosgeldin arkadasım
[COLOR="Purple"]burası bir han we bizlerde bir yolcuyuz
giden gider kalan sağlar bizimdir hoşgeldiniz arkadaşlar[/COLOR]
04-30-2007, Saat: 02:12 PM <
arkadaslarrr bu sitedee ne güzel bi arkadaslık vardııı sen nerden bilyon diecekler bisim aslı bu siteyi çok sefiyodu ama artık girmeyecek galibaaa bilmiyomdaaa...nesee arkadasları giderse ortam bozulduu yşanii herkes arkadasıyla birlikte gittii onlar sadece siteyi veda etmek için konu açtılar yöneticilerse kilitleyip bi link veriyorrr orda sessizce gidin diolarmısss sadece onlar veda ettii bircok kisisnin gitme sebebi bencee kilitleyip gidecekseniz sessizvce gidin demeleriii
04-30-2007, Saat: 02:13 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burası bir han we bizlerde bir yolcuyuz dimi ya kafa dagıtcam surda hayatın gerceklerinden uzak bide gidene üzülürsek ooo neyse hosbulduk arkadasım:
04-30-2007, Saat: 02:16 PM <
_ALONE_S@HR@M_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede geriye bakmak hic bir zaman ii degildirNeyse arkadşım sen haklısın herkes istediği gibi davranır gidene güle güle gelene hoş geldin. sekey_sekey_sekey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslarrr bu sitedee ne güzel bi arkadaslık vardııı sen nerden bilyon diecekler bisim aslı bu siteyi çok sefiyodu ama artık girmeyecek galibaaa bilmiyomdaaa...nesee arkadasları giderse ortam bozulduu yşanii herkes arkadasıyla birlikte gittii onlar sadece siteyi veda etmek için konu açtılar yöneticilerse kilitleyip bi link veriyorrr orda sessizce gidin diolarmısss sadece onlar veda ettii bircok kisisnin gitme sebebi bencee kilitleyip gidecekseniz sessizvce gidin demeleriii [COLOR="Black"][SIZE="2"]sende haklısın ama büyütmeyelim arkadaşlar bunlar olağan şeyler herkes aynı konuyu açarsa elbetteki kilitlenecek neyse kapatalım bu konuyu nasılsınız bakalım[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 83 Ziyaretçi