Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
hosbuldumm evt o bu siteyiii çok sefiyoduuu nese artık benle idare edersihnizz aslıyada benziyom haniiiiiWink
Ara
_ALONE_S@HR@M_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi ya kafa dagıtcam surda hayatın gerceklerinden uzak
bide gidene üzülürsek ooo neyse
hosbulduk arkadasım:Smile

[COLOR="Purple"][SIZE="3"]isim ne arkadaşım
duygusuzu nerden buldunSmile
[/SIZE][/COLOR]
Ara
iim ademmmmm sen nasılsın yaaa fallaa canım çoookkk sıkılıyoooo yaaaa amannnn okuludaa asmadım buğünnn sinir oldum kendimeeee
Ara
sekey_sekey_sekey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iim ademmmmm sen nasılsın yaaa fallaa canım çoookkk sıkılıyoooo yaaaa amannnn okuludaa asmadım buğünnn sinir oldum kendimeeee

[COLOR="Purple"][SIZE="3"]iyilik ne olsun
düşünme herşeyi yaaa
rahatla sakinleş
hayat kısa deymez bir kızaBig Grin
bu şakaydı tabiSmile
hayrola neyin var anlat derdini
[/SIZE][/COLOR]
Ara
Big GrinBig GrinBig Grinabla seni çok sevdim sana aslı diyebilirmiyimBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
yaff bilmiyom yaaa ben aslıyı ösledimm chatlak kızııSmileanladın sen onuuBig Grinnesee yaaa salağın teki peşimdee kurtulamıyommm yaa aptal şey yaa offff
Ara
[COLOR="Purple"]çokmu özledinBig Grin
bende özledim onu sorma yaaBig Grin
sapığın var bide demek
neyse slmlarımı iletBig Grin
[/COLOR]
Ara
die bilinnnnn ademcimmmm sen bana aslı dee nolcak sankiiiiiiiBig Grinbende senii aslının seni sevdiği kadar çok sefiyommSmile
Ara
yaa aslı özlenmez mi yaaa tam bi chatlak yaaaa yaa sapık isteee aman sallaaa
Ara
hadi arkadaslar aslıyı sevenler yazsınnnn belki okurdaa geri gelir siteye hadii herkes klavyesinin basınaaa(adem yardım etde aslıyı geri döndürelimm)
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi