sekey_sekey_sekey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt edemezz bidee adem ikna eder onuuuuHaklısın içimden bir his bunları okuyup geri dönecektir inşallah.
Garip Sohbetler
|
04-30-2007, Saat: 03:23 PM <
sekey_sekey_sekey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt edemezz bidee adem ikna eder onuuuu [COLOR="Purple"][SIZE="3"]geldi arkadaşlar gizemin konusuna bakın beni kıramaz o ![]() ama ben kaçıyorum hepiniz a.e.o bye[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="Purple"]hiç zannetmiyom
baksana hemen geri kaçtı hadi bende kaçıyorum... kendinize iyi bakın... görüşmek üzere[/COLOR]
04-30-2007, Saat: 03:31 PM <
ademmmmm gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa ben geldim sen mi gidiyon nan
04-30-2007, Saat: 03:37 PM <
Shimariq_Shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm milletttt aslı geldüüüüüüü::HOŞ GELDİN ASLI İNŞALLAH KALICI OLARAK GELMİŞSİNDİR ZATEN GİDEN GİDENE SİTENİN TADI KAÇMAYA BAŞLADI SENDE GİDERSEN SİTENİN HİÇ TADI KALMAYACAK. BUNU GERÇEK SÖYLÜYORUM EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNMENİ İSTİYORUZ.
04-30-2007, Saat: 03:38 PM <
kendini kaybetmek nedir
![]() bu konu hakkında yazardım ama simdi cıkmam gerek sonra görüsürüz arkadaslar kaldımız yerden ![]()
04-30-2007, Saat: 03:41 PM <
gene geldim bennn.... yok adem dersi bitti onun ben msn de konuyodum ordanda çıktıı gelir artık inss çünkü seni kırmaz oo biliyrsunnn yanii onun en iii arkadaslarındansınnnnn
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi