''İnsanı kızdıran iki şey vardır;
konuşmak gerekirken susmak ve susmak gerekirken konuşmak.''
konuşmak gerekirken susmak ve susmak gerekirken konuşmak.''
Âh be.
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
''İnsanı kızdıran iki şey vardır;
konuşmak gerekirken susmak ve susmak gerekirken konuşmak.'' Âh be.
Aşk, evimize gelen misafirin çocuğu gibiydi.. Oynadığımız oyunun en güzel yerinde hep gitme saatleri gelirdi....(
Pardon..! Lütfen ruhunuzu balkonumun üzerine silkelemeyiniz..! Her sabah sizin hayal kirikliklarinizi süpürmek zorunda degilim..! :
Bir Eylül daha geçti ve gelmedin... Umutla ektiğim güllerim dalında kurudu. Mevsimler renk değiştirdi,güneşim soldu, seni beklerken...
Ben
bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni.. Her noktasında dururdu kalbin ! Ben bir şair olsaydım eğer.. Öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili, harflerine asardın kendini.. "Kapılar açılırdı her zaman… Kapanırdı! Sinirle, yalnızlıkla, susuzlukla, karın ağrısıyla, bıkkınlıkla. Çünkü yalnızlık önce kapıdan sızardı insanın sevincine…"
Sen bir şehir olsan,ben senin omzunda uyusam...
"Ey şehrim,omzunda dinlenmeye geldim.."
Siyah beyaz tuşlarında piyanomun,
Seni çalıyorum şimdi. Çaldıkça çoğalıyorsun odada. Sen arttıkça ben kayboluyorum.. Üşümek kadar acı vermez bazen Kendini kandırmalar... Uyan, Yorgunluk dediğin aşkın son bakışı gibidir. Geçer. Sonra yeniden başlar baharın kışa tecavüzü. Yüreğin bu sahneye güler. Yalandır. Yalanlarını sev... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 577 |
04-12-2022, Saat: 05:15 PM Son Yorum: wildfang |