MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Can dost güzel insanlar,
Yazımı görmediniz sanırım,
YORUMA GEREK BİŞİ OLDUÄžUNU SANMIYORUM.
Kargalar ötmeye başlayınca bülbüller susar değil mi ?
katılıyorum ..
susalım
Garip Sohbetler
|
05-07-2007, Saat: 04:05 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Can dost güzel insanlar, katılıyorum .. susalım
05-07-2007, Saat: 04:06 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istediimLe yasarm konusurm sanane...Seviye düskünü sizSiniz ßuda mesaJlarınısdan ßeLLi Oluo.hadi cnm gitCekSenis defoLup gidin.Sayfa kirLiliqi yapmaIn.. Rahat ol sen ... Takma kafana güzel yürekli dost .. Herkes bildiğiyle yaşar .. Sevg ...
05-07-2007, Saat: 04:08 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Can dost güzel insanlar, Katılıyorum ama susamam .. Çünkü cevap vermek şart , eğitim şart ... :yikildim: Özür mesutcuğum ...Affet beni ....
blue_belial
05-07-2007, Saat: 04:08 PM <
evet!
daha onemlı konular var su an tartısmamız gereken! bana demet sagıroglunun - agır roman fılmındekı sondtrack ı lazım bır vurgun bu sevda , olması lazım sarkının adı kımde varsa gondersın bı zahmet bana ya buna yogunlasalım
Benim arkadaşlarıma kimsenin hakaret etmesine müsade vermem Fırtınam biliyosun. Bunlar benim dostlarım ve herzaman yanlarındayım... Ders verilecekler ders vermeye değimediğini biliyosun.
Hadi hepberaber bu tür olaylarla dalga geçelim ; Ben faruk'a katılmak istiyorum Demet Sağıroğlunun o parçasını bulan bana da yollasın
05-07-2007, Saat: 04:16 PM <
Faruk bulursa iyi valla .. Bende isterim ....
Mesut , Anlıyorum seni , teşekkürler güzel insan ... Sevg ...
blue_belial
05-07-2007, Saat: 04:18 PM <
Alıntı: yoğunlaşmak .. Valla güzel ... Bende yok ..... Alıntı:Benim arkadaşlarıma kimsenin hakaret etmesine müsade vermem Fırtınam biliyosun. Bunlar benim dostlarım ve herzaman yanlarındayım... Ders verilecekler ders vermeye değimediğini biliyosun. yokmu? bende sızı dost bılmıstım, bu zor gunumde yardım etmedınız ya dun sabahın 6 sında (4 te yatmısım zaten) yengem zorla kaldırıp yazlıga goturdu bızı pıknık yapmaya kardesım 2 yıldır otur otur. gıttım bı top oynıyım dedım ama ooo ne kol kaldı ne bacak. her yerım sızlıyo benden sıze tavsıye, pıknıke gıtceksenız yanınızda yengenız olmasın annem bısı demıyoda, yengem kızıyo hatunların yanına sırnastıgımda bıde gıderken futbol topu alın orda cok pahalı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|