aaa olurmu ali kardeş ihtimalleri değerlendiriyoz sen bi benim yemeklerimi yede ondan sonra ölürmüsün parmaklarınımı yersin bilmem
Garip Sohbetler
|
inş istediği gibi bir sonuca ulaşır güzin ablalık zor iş
05-07-2007, Saat: 06:47 PM <
parmaklarımı yersem bi daha yazı yazamam Olucez gibime geliyo Ama NE Yapalım Ecel Buraya Kadarmıs Getur Makarnayı Yiyecequm da ...
05-07-2007, Saat: 06:49 PM <
Dertleri Dinlemek Zordur Hele Ki Dermanı Yoksa ama Ben Suna İnanırım Her derdin bi Dermanı Vardır Gizli Derinlerde Olsa bile....
05-07-2007, Saat: 07:45 PM <
Seni neden istemeyelim .. Ne güzel yazışıyoruz iştee ...
Sevg ...
05-07-2007, Saat: 08:54 PM <
Tolga kusura bakma bu kadar lafa tutamadım kendimi...
Yuh be arkadaş, olayı buraya kadar getirmişsiniz pes yaa.. faruk, fırtına(mehmet) ne biçim laflar sölüyorsunuz siz yaa.. Hadi fırtınanın her zamanki hali, bu faruk denilen şahsiyet(siz) yok ağıza almalar yok oteller falan; Bi önce kendine bak sen, kendi yaptığın değerleri başkasına laf atma... Önce dil öğren edep öğren.. Ya sana ne demeli mesut; söleyecek söz bulamıyorum ben sana.. Ben cidden anlamıyorum, banlamalarınız haklıca ama bu lafları söleyenleri ni ört bas ödeyorsunuz açık ça faruğa ban gerekirken hala tek taraflı oynuyorsunuz devam edin... Yazık yaa... Gerçekten çok yazık...
05-07-2007, Saat: 08:54 PM <
Tolga kusura bakma bu kadar lafa tutamadım kendimi...
Yuh be arkadaş, olayı buraya kadar getirmişsiniz pes yaa.. faruk, fırtına(mehmet) ne biçim laflar sölüyorsunuz siz yaa.. Hadi fırtınanın her zamanki hali, bu faruk denilen şahsiyet(siz) yok ağıza almalar yok oteller falan; Bi önce kendine bak sen, kendi yaptığın değerleri başkasına laf atma... Önce dil öğren edep öğren.. Ya sana ne demeli mesut; söleyecek söz bulamıyorum ben sana.. Ben cidden anlamıyorum, banlamalarınız haklıca ama bu lafları söleyenleri ni ört bas ödeyorsunuz açık ça faruğa ban gerekirken hala tek taraflı oynuyorsunuz devam edin... Yazık yaa... Gerçekten çok yazık... en iyisi beni banlayın.... konuşursam geçmişime yakışmayakcak şeyler yapacam... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 141 Ziyaretçi