Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye beni gören rotasınımı şaşırıo eğer öyleyse sende dikkat et
ßen RoTaMı ÇizMii$iim SenLe Dei$CeK Gißii DiiLL :yikildim::yikildim::yikildim:
Gececiler Bölümü
|
04-20-2008, Saat: 02:25 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye beni gören rotasınımı şaşırıo eğer öyleyse sende dikkat et ßen RoTaMı ÇizMii$iim SenLe Dei$CeK Gißii DiiLL :yikildim::yikildim::yikildim:
yenemuko admin olursa yandı kızlar, sitenin güvenliği yok demektir.bana göre bişey yokta
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßen RoTaMı ÇizMii$iim SenLe Dei$CeK Gißii DiiLL :yikildim::yikildim::yikildim:o kadar emin olma bence simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yenemuko admin olursa yandı kızlar, sitenin güvenliği yok demektir.bana göre bişey yokta admin olursam ağır takılırım simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gidiyodum galiba bu sefer kesin kaçtım bye tamam ii geceler bye
04-20-2008, Saat: 02:30 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar emin olma bence ßaKciiz speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaKciiz nereye bakacaz cnm
04-20-2008, Saat: 02:32 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye bakacaz cnm :yikildim: Ne KaDaaR aÄžıır KaLDıRaßiiLDiÄžiiNe :teytey: :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,847 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |