Allah korusun kimse ayrılmasın yha güsel paylaşım tşk.
Garip Sohbetler
|
blue_belial
05-18-2007, Saat: 07:46 PM <
Yarın akşam ki Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası Taksimde güzel bi yer ayarladık. şimdilik katılacak 27 kişi var. yani tüm tayfa orda olacağız...
Gelmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşıp yer ve zaman hakkında bilgi alabilirler. İlk içkiler beleş olup sonradan içilenlerin hesabı zıkkımlanan arkadaşlara aittir Damsız girilmez! diye bi kaide yok! (yeterince kız olacak zaten) Takım elbiseli olan arkadaşlar geliceklerse spor giyseler daha iyi olur... Full Canlı müzikte var tabi... (techno)
şimdiden vatana millete hayırlı uğurlu olsun maçımız diyelim
taksim yıkılır artık maç sonrası iyi olan kazansın diyelim ama gönlüm gs den yanadır iyi eğlenceler gelenlere ......
05-18-2007, Saat: 07:54 PM <
yaklasık 3 haftadır bu sıteye gelıp gıdıyorum eskılerden de yenılerdende konusup sohbet ettıklerını gormuyorum su anda sıtede eskılerden bırılerı varsa su ısı bana ve dıger arkadaslara anlatsın mıllet sohbete aç gıbı gelıyo bana ne dersınız :?
melek kalbimi kırdın yaa ben fb liyim yensenizde bişe olmaz ama nese artık
05-18-2007, Saat: 09:11 PM <
yha çok qelmek isterdim ama ailem izin wermez taksime hele yrn hiç olmas tüh ya neise size bol bol eqlenceler
Hosgelmisin öncelikle..
ek olarak kendi adima valla sohbete aç degilim gayet memnunum forumlarla.. Keyifli forumlar
Bende eskiLerden sayiLanLardanim, gaLiba sohbete ac degiLim ondan oLabiLir..! Kimseyide disLadigmizi sanmiyorum, bunuda demek isterim
Sohbet etmek isteyen acsin konu hepimiz geLiriz zaten pesinden, eger forumda isek ozaman TesekkürLer!
05-18-2007, Saat: 09:48 PM <
önceden sohbetler daha tatlı oluyodu ewt çünkü önceden birbirimizi daha ii tanıoduk we şakalaşıyoduk eski üye yeni üye die bişey yoq yane
blue_belial
05-18-2007, Saat: 10:52 PM <
Alıntı:şimdiden vatana millete hayırlı uğurlu olsun maçımız diyelim Saolasın Gül. iyi olan fener olur ıns tabı ama kazansakta kaybetsekte degısen bısıy olmayacak yarın kı bulusmada. bız son surat hanı derler ya kopmaya kopmaya kopmaya geldııkk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi