okea kendinee coq ii baq oslicez seni
en kisa surede donn
en kisa surede donn
Garip Sohbetler
|
okea kendinee coq ii baq oslicez seni
en kisa surede donn
05-21-2007, Saat: 10:13 PM <
İNŞ. SORUNLARIN BİTMİŞ Bİ DURUMDA EN KISA ZAMANDA ARAMIZDA OLMAN DİLEÄžİYLE
tanımıodm ama gitmene üzüldm sorunlrın her neyse halletmn dilegiyle
PcKoPaT en yakin zamanda tekrar dönmen dilegiyle.. sorun nedir bilmiyorum ama dilerim çabucak hallolur..
Allah a emanetsin.. (Ya sen gelene kadar nickini kullanabilirmiyim deeermiiisimmmiley17: ) mutsuzum dedin, seni mutlu etmek adina söyledim ama nickinde de gözüm yok sanma yani EyvAllah
05-22-2007, Saat: 10:21 AM <
iLk önce herkese mrb..
şu an gerçekten asLında ne yasacaımı biLmiyorum.. şaşırmış durumdayım.. benm forum hayatm beLki inanmayacaksınız ama bu forumLa başLadı.. o zmnLar daha pek kimse yoktu.. benm için çok önemLidir yaneee.. we o zamanLar toLga'nın desteini hiç bi zaman unutmadm unutamam daa.. herşey çok güseLdi.. ta ki geçen senenin son ayLarına kadar.. herkes ayrıLmamısın nedenini merak edio.. bu siteye zamanında çok aptaL insan girdi (çoğu banLandı).. ama işte bazıLarı sinsi çıktıı.. nese oraLara fasLa girmiim.. saten o konuya ayrı bi takmış durumdayımm.. asıma ne geLirse söLerm o da toLga'ya saygısızLık oLurr.. bunu da hiç istemem.. burda gerçekten unutuLmayacak şeLer yaşadım.. yeri geLdi aşkın dorukLarına çıktım.. yeri geLdi hüznün en ağırını yaşadm.. ama hiç bi zmn keşke girmeseydim demedm.. ii ki warsın "duygusuz" benm hayatımdaa.. şu anda geri dönebiLir miyim biLmiorum.. hani derLer ya her şeyde biras sen warsın die.. burası benm için tamamen öLeee.. beni tanıyanLar az çok anLamıştır demek istedikLerimi.. yhane bakcass artıqq.. bisim geLmemis konusuna yhane bukonuya bisi tanımayıp da msj yazan herkese çok teşekkr ederm.. (şımarıom heee ) daha yeni oLduunus haLde.. amaaan banane demeyp bşiLer yasdıınıs için çok saoLunnn.. (baq bşi sandım işte kendimi) gerçekten çok duyguLandımm.. benm için yerinis çok ayrıı... BEN DE HEPİNİZİ ÇOK ÖSLEDİM.. SİZİ GERÇEKTEN SEVİYORUMM.. inş.. zmanı geLinje ben de burada oLjam.. :kk: :kk: :kk: herkes kendine çok çok çok ii baksınn.. sadece sewgiyuLe we husurLa kaLınn.. HOŞÇAKALINN... aman_be Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PcKoPaT en yakin zamanda tekrar dönmen dilegiyle.. sorun nedir bilmiyorum ama dilerim çabucak hallolur..NiCkim itin oLsun ne demek Âh be.
ßu arada HepiniSe tek tek T$K ederim arkadaShLar... Chok ii moraL werioSununS cidden... ya Siz de oLmaSaydınıS... :'(
Âh be.
05-22-2007, Saat: 10:43 AM <
bana abla olmaktan sonra ablalılığın nsl bişey oldugunu ögrettin KEŞKE hep ablam olsa die allaha yalwarırdım allahım qeç oldu isteyemem artık senden ama keşke ablam olsaydı derdim.allahtan bi abla istedim bi meleqi seni werdi bana çok tşk. ederim :'( snn bi sn. bile üzülmene dayanamam hiç kimse için üzülme hele o kişiler için hayatta üzülme anladın ablajım sn onu mucx
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|