Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi canım....
dövecektin nerdeyse
eee anlat bakalım nasılsın iyimisin,dersler nasıl,hayat nasıl,annen baban nasıl
daha sayimmi
ya bis burda borumuyus üüüüü:'( :'( :'( :'(beni unuttunuz
Garip Sohbetler
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi canım.... ya bis burda borumuyus üüüüü:'( :'( :'( :'(beni unuttunuz Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi canım....DerSLer ii waLLa soranLara SeLamı war ßende iiyim, hayat da iidir heraLde Sizde herkeS & herShey naSı Âh be.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu gııı lafına fazla kaptırmışın gibi kardes onemlı degıl bu bızım aramızdakı ufak bı sakalasma bıcımıydı ok ben alınmıyom Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ben bı gızı sevıyom cok sevıyom o benı sevmedıgını söledı ona moralım bozuldu [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]aynı dert bendede var kardeş... üzülme hemde benimki sanal...msn den düşünsene... inanmazdım sanal aşka onu tanıyana kadar... hatırlatmayın yine yafff keyfim kaçtı 2 dakkada[/SIZE][/COLOR] Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bis burda borumuyus üüüüü:'( :'( :'( :'(beni unuttunuz [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]yok kıs ne aleykesi var kimseyi unutmadık eee sen nasılsın,annen nasıl,baban nasıl,okuyonmu bu arada...okuyosan okul nasıl yeter bu kadar...[/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynı dert bendede var kardeş... kardes aynı sı ıste bızımkıde msn den abı gızı görsen ölürsün güzellik desen güzellık ama gel görki kızmıs bıkere ne yapsam bos yaw varya ölüyom dıyom ıannmıyo PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DerSLer ii waLLa soranLara SeLamı war ßende iiyim, hayat da iidir heraLde Sizde herkeS & herShey naSı [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]bi söz var yazmim ban yerim kötü olduğunu bil yeter... iyi olan tek şey var oda 5 gün izinliyim saatta 10 geliyo... arkadaşlarla dışarı çıkacaktık ama olmicak gibi...[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|