:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Hasretiim
Amcama Göre Ben Big Grin
Ara
Qetesh
hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sorma Bulamadim Gönlüme Göre iyice Sanaldan Anlayan BiriniBig Grin

Merak etme sanaldan anlayan çok iyi bi arkadaşım varBig Grin .. Lakabı Laptop Sedat Big Grin ..
Alıntı:Adem Amca Kazandirdigin Arkadas Galiba?
Hosgeldin Biz Duygusuzlarin Aksine Pek Bi Duygulusun GalibaBig Grin

Hem duygulu hem deli Tongue .. Kadirim o benim, deli gadirimBig Grin
Ara
Seyduna
amca ayıp oluyoBig Grin
Ara
kadam
Isyanlarımızı Duymayanlara Bu Dünyada Acıların şairi Yapanlara Göz Yaşlarımızı Lav Yapanlara Geceden Isyan Ediyoruz Gündüzleri Onlara Armagan Etik Her Ne Kadar Haketmeselerde Ama Gercek Yüzleride Güneş Te Görünüyo Onların Qetesh Kardeşime Slm
Ara
Qetesh
Alıntı:evtBig Grin uzak kaldım bi evde kalma mevzusu dolanıyo ama kim kalmışBig Grin

Böyle giderse sende kalacaksın gibi Tongue .. Bulun birini gidin kocaya Tongue ..
Ara
Qetesh
Alıntı:amca ayıp oluyoBig Grin

Dede deyin istiyorsanızBig Grin.. Ben daha hayatımın baharındayımTongueBig Grin
Ara
Seyduna
erkeklere güven olunmaz Big Grin ne kocasıTonguebenden geçti Confusedmiley16:
Ara
Qetesh
kadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Isyanlarımızı Duymayanlara Bu Dünyada Acıların şairi Yapanlara Göz Yaşlarımızı Lav Yapanlara Geceden Isyan Ediyoruz Gündüzleri Onlara Armagan Etik Her Ne Kadar Haketmeselerde Ama Gercek Yüzleride Güneş Te Görünüyo Onların Qetesh Kardeşime Slm

Kardeşim benim yaa Smile .. bugün maçta yenildik ama olsun. Kader utansın, direkten dönen toplar utansın, boş kaleye atamadığım ayağım utansınBig Grin
Ara
kadam
Ooo Sende Ademim Ama Yaptın Onun Gönlünün Bir Badişahı Var Ki Böyle Konuşuyo Ama Seviyorsan Bile Sevildiginden Fazla Deyer Vermiyceksin Ki Kıymetin Bilinsin

Sevmenin Kitabı Olsaydı
Okuyan Aşık Ya Aşkından Kaçardı
Ya Beşinde Köle Olurdu
En Güzeli Oluruna Bırakıp

Kalp Içinde Bir Alev
Gözlerde Bir Hayal
Düşlerde En Sevdigini Görerek Yaşamak..........
Ara
Hasretiim
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merak etme sanaldan anlayan çok iyi bi arkadaşım varBig Grin .. Lakabı Laptop Sedat Big Grin ..
Himm Laptop iyiyimiis ama benden gecti yaa yasim olmus 90 Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 25 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 09:39 PM