Amcama Göre Ben
Canı Sıkılanlar
|
hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sorma Bulamadim Gönlüme Göre iyice Sanaldan Anlayan Birini Merak etme sanaldan anlayan çok iyi bi arkadaşım var .. Lakabı Laptop Sedat .. Alıntı:Adem Amca Kazandirdigin Arkadas Galiba? Hem duygulu hem deli .. Kadirim o benim, deli gadirim
Isyanlarımızı Duymayanlara Bu Dünyada Acıların şairi Yapanlara Göz Yaşlarımızı Lav Yapanlara Geceden Isyan Ediyoruz Gündüzleri Onlara Armagan Etik Her Ne Kadar Haketmeselerde Ama Gercek Yüzleride Güneş Te Görünüyo Onların Qetesh Kardeşime Slm
Alıntı:evt uzak kaldım bi evde kalma mevzusu dolanıyo ama kim kalmış Böyle giderse sende kalacaksın gibi .. Bulun birini gidin kocaya .. Alıntı:amca ayıp oluyo Dede deyin istiyorsanız.. Ben daha hayatımın baharındayım kadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Isyanlarımızı Duymayanlara Bu Dünyada Acıların şairi Yapanlara Göz Yaşlarımızı Lav Yapanlara Geceden Isyan Ediyoruz Gündüzleri Onlara Armagan Etik Her Ne Kadar Haketmeselerde Ama Gercek Yüzleride Güneş Te Görünüyo Onların Qetesh Kardeşime Slm Kardeşim benim yaa .. bugün maçta yenildik ama olsun. Kader utansın, direkten dönen toplar utansın, boş kaleye atamadığım ayağım utansın
Ooo Sende Ademim Ama Yaptın Onun Gönlünün Bir Badişahı Var Ki Böyle Konuşuyo Ama Seviyorsan Bile Sevildiginden Fazla Deyer Vermiyceksin Ki Kıymetin Bilinsin
Sevmenin Kitabı Olsaydı Okuyan Aşık Ya Aşkından Kaçardı Ya Beşinde Köle Olurdu En Güzeli Oluruna Bırakıp Kalp Içinde Bir Alev Gözlerde Bir Hayal Düşlerde En Sevdigini Görerek Yaşamak.......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 25 Ziyaretçi