Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim benim yaa .. bugün maçta yenildik ama olsun. Kader utansın, direkten dönen toplar utansın, boş kaleye atamadığım ayağım utansın:yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye gol
Canı Sıkılanlar
|
Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkeklere güven olunmaz ne kocasıbenden geçti miley16: Kızlara çok olur yaa .. Hem ne kadar yaşın geçmiş olsada lazımdır bi hayat arkadaşı .. Verelim seni bizim sümüklü biloya .. Sümüklüdür ama iyi çocukdur
Bosuna amca Demiyorum ki ben
Yeni Gelen Arkadasimizda Forumun Sairi Olacak Galiba Yüregine Saglik :d Alıntı:Ooo Sende Ademim Ama Yaptın Onun Gönlünün Bir Badişahı Var Ki Böyle Konuşuyo Ama Seviyorsan Bile Sevildiginden Fazla Deyer Vermiyceksin Ki Kıymetin Bilinsin Eskidenmiş o kadirim.. Artık enteller moda.. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kızlara çok olur yaa .. Hem ne kadar yaşın geçmiş olsada lazımdır bi hayat arkadaşı .. Verelim seni bizim sümüklü biloya .. Sümüklüdür ama iyi çocukdur biz Evde Kalmaya Raziyiz
YOK ŞAİRLİKLE İŞİM ASLINDA MAKSAT MUHABET OLSUN ZATEN MAÇTAN YENİLDİK GELDİK BİD EKRAL FM DAMARDAN VUURYO EN FAZLA İKİ GÜN TAKILIRIM GİBİ GELİYO BUIRDA ADEM ALIŞ BIRAKAMAZSIN DİYO AMA :S
hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Himm Laptop iyiyimiis ama benden gecti yaa yasim olmus 90 Kimlikte 19 gösteriyor bişey olmaz.. Biz seni kakalarız ona Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye gol Demesi kolay .. O golü kaçırdım dşye nerdeyse adam öldüreceklerdi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 83 Ziyaretçi