Ne Guzel Senin Adina Sevindim Ben Futbolu Birakmak Zorunda Kaldim Ama Yavas Yavas Basliyorumtekrar Ayagimtam Duzelldiginde Tamammen Oynarim Herhalde
Garip Sohbetler
|
İnşallah,dua ederim..benimde erkek kardesim futbol oynuyor..
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh oh oynayın sersi sen gitmiomuydun YAW UZAK BIERE GİTMİCEM KI ZATEN SUAN DA YATAGIN USTUNDE OTURUYOM PC ORDAN CVP YAZIYOM :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
:yikildim::yikildim::yikildim:uyus nolcak:yikildim:SERSİ kardesim benim:yikildim:yalakalık yapim biras:yikildim:
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim:uyus nolcak:yikildim:SERSİ kardesim benim:yikildim:yalakalık yapim biras:yikildim: YAP YAP KAPTAN BEY YAGCILARDA HANIM ABLAYI BI ZAHMET INDIRI VER :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAP YAP KAPTAN BEY YAGCILARDA HANIM ABLAYI BI ZAHMET INDIRI VER :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:sus :yikildim: avatarı deiştirdim oh canıma degsin:yikildim: aman ukum geldi gidiom size ii dedikodular aslım by sersi cüşşş:yikildim:
oh oh allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel anlaşıyosunuz siz öyle:yikildim: :yikildim:iyi yapmışsın melek..
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh oh allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel anlaşıyosunuz siz öyle:yikildim: :yikildim: YAW ASLI Allah nazarlardan saklasın bız yenı barıstık zaten bu bana kustu dort gundur bız cok ıyı anlasırız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 152 Ziyaretçi