Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt arkadaşlar yeniden geldim...iiiS aßi Sen naSSın
nabıyonus bakim....
dersler iyimi,çoluk çocuk nasıl,anneniz babanız,büyük anneniz,büyük babanız....iyimi hepsi
ßu arada KimSe kaLmadı yaw SıKıLdm... :S
Âh be.
Garip Sohbetler
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt arkadaşlar yeniden geldim...iiiS aßi Sen naSSın ßu arada KimSe kaLmadı yaw SıKıLdm... :S Âh be.
[COLOR="Indigo"]walla yaaa
bugünlerde bende çok sıkılıyorum.... havalardan olsa gerek...cumarteside iş başı yapacam... izin bitiyor...ne acı[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla yaaa ne iSh yapyon ki Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]güvenlik....özel güvenlik....çelik kuvvet şaka beee....fabrikanın güvenliğiyim sadece bak avatardaki iş yerim suyu içme tarzımda ayrı bir karizma gerçi biraz yabani olmuş ama olsun[/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güvenlik....özel güvenlik....çelik kuvvethımmm ii ii ßiS haLa okuoS yaw ßitmio ßi türLü :yikildim: Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamlar..nasılsınız??W a.S hoShgeLdin tekrar Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamlar..nasılsınız?? [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]hoşgeldin aslı... biz iyiyiz sen nasılsın[/SIZE][/COLOR]
hişşt ben geldim napıyonuz ne kaynatıyonuz bakında taşmasın :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|