ro_ber17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay beee
bu meLek06 var ya siteyi uçurdu resmen
bnce siteyi baya bi canLandırdı
tbrLer
ben bişi yapmadım:yikildim: benim babam senin babanı döver:yikildim: :yikildim: ne alakaysa catlagım işte:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
ro_ber17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay beee ben bişi yapmadım:yikildim: benim babam senin babanı döver:yikildim: :yikildim: ne alakaysa catlagım işte:yikildim: :yikildim:
nescafe yaptım.. var mı içen.?? artık oklavayla kovcaksınız beni bıktık diye
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:puhahahahahahahah :yikildim: :yikildim: n avatara bak cay demle :yikildim: :yikildim: bu avatarı ne zaman gösem aklıma osman gelıyo bıde gulesım gelıyo :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:ah ah osman:yikildim: desme yaramı onsuzda olmuo:hihi :hihi miley17: :x nese artık beni hatırla kurbaa sersi:yikildim: :yikildim: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nescafe yaptım.. var mı içen.?? artık oklavayla kovcaksınız beni bıktık diyeAaAaAa oLurmu HiCh öLe Shey GeTir ßiS iCheriS Ama hep Sen hep Sen oLmuo ßöLe... ßiraScık da melek yapSın :yikildim: Âh be.
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ah osman:yikildim: desme yaramı onsuzda olmuo:hihi :hihi miley17: :x nese artık beni hatırla kurbaa sersi:yikildim: :yikildim: kurbamı hımmm öle olsun kaplumba meleq :yikildim: :yikildim: :yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurbamı hımmm öle olsun kaplumba meleq :yikildim: :yikildim: :yikildim: kurbaadaan iidirr:yikildim: :yikildim: vrak vrak:yikildim: :yikildim: :yikildim: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo bizi tınlayan yokki..yaw yaSıoS iShte Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo bizi tınlayan yokki.. aslı olurmu öle sey sende kıvrılıver bı köseye kap kavenıde :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|