oyh asalete bak be..:yikildim: :yikildim: serserim benim:yikildim: gerci biraz kartlaşmış bu serseri:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh asalete bak be..:yikildim: :yikildim: serserim benim:yikildim: gerci biraz kartlaşmış bu serseri:yikildim: :yikildim: ruhum genc benım bıkere :yikildim: :yikildim: :yikildim: abla gösterıvırıcem ben sana akşam msn de sen dur resmı göstercem ben sana :yikildim: :yikildim: :yikildim:
bu kücüklügün:yikildim: :yikildim:
buda ben gibi catlak:yikildim: :yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seve seve:yikildim: :yikildim: awatardakinin aynısını koy
Heeeeeyttt Adem aßime Laf yok!!! Daıtırım uLeayNn ßuraı
Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ruhum genc benım bıkere :yikildim: :yikildim: :yikildim: abla gösterıvırıcem ben sana akşam msn de sen dur resmı göstercem ben sana :yikildim: :yikildim: :yikildim:tabi gençsin canım:yikildim: sakın bişey yapma meleğime serseri döverim seni:yikildim: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi gençsin canım:yikildim: sakın bişey yapma meleğime serseri döverim seni:yikildim: napacam elımı bılem surmem msn den tas atacam kafasına :yikildim: :yikildim: yaw aslı senın hatrına bısıy yapmıcam söz :yikildim: :yikildim: [COLOR="Indigo"]bismillah.... bu ne lennnn ben şimdi bunun altında kalırmıym görürsün sen[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 67 Ziyaretçi