:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz?
PCKoPaT
ßöhüüüüü :'( ßana da yhaaaaa :'( :'(
Âh be.
Ara
PCKoPaT
ayh ayh ayh görmedim arkadaShLar Big Grin soradan gördüm pardon Chok Chok teSheKKürLer :'( duyguLandım ßea Sad:
Âh be.
Ara
CReATuRE
pckopat Ben Sana Gönderdim Görmedin Mi Yaw Ağliyosun Bak Ne Güzel çiçek Yaptim Sana Kiymetini Bil :d:d:d:d:d
Melek06
bende yyaaa ne güzel :'( ßana daa :'( :'(ben sizin için iflas ettim ama:yikildim: Sad Sad
Ara
AsLı
bende gönderdim ya alla alla PCKoPAT.hııııBig Grin
Ara
PCKoPaT
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckopat Ben Sana Gönderdim Görmedin Mi Yaw Ağliyosun Bak Ne Güzel çiçek Yaptim Sana Kiymetini Bil :d:d:d:d:d
yaw gördüm de ßiraS geç oLdu ne Sahmet ettin Tongue € ßende Sana TeShekkür ettim Sende onu görmedin mi Big Grin ßu arada kıymet werdiiniSi ßiLiom €yw... Smile
Âh be.
Ara
PCKoPaT
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende gönderdim ya alla alla PCKoPAT.hııııBig Grin
yaw SaoL eksiK oLmaın Smile geç gördüm gönderdiiniSi nie ßaırıoSunuS yhaa :'(
Âh be.
Ara
Melek06
Sad Sad Sad :'( :'( :'( :'( hııh vermeyin siz bana zaten fb öne gectiiiiSad
Ara
AsLı
aglama kız GüL GüzeLim buda benden sana..mjx

gul1.jpg
Ara
CReATuRE
fleurs.gif

GÜLGÜZELİ'NE gelsin...

fleurs.gif

ak64oj.gif

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun lover 3,383 55,946 04-09-2022, Saat: 02:39 PM
Son Yorum: wildfang
  Forum münübüs olsaydı arkasına ne yazardın??? d€n!z kısı 147 6,313 04-08-2022, Saat: 05:22 AM
  Su Anda Neyi ALkisLamak iSTerdiniz! €BeRimSin 12 969 04-03-2022, Saat: 07:56 PM
  en son kime ne hediyesi aldın hıııı df1984 47 3,803 05-07-2021, Saat: 02:32 PM
Son Yorum: Gü-lŞ«m-se
  Son 24 Saatiniz Olsaydı Ne Yapardınız ??? MasumSerseri 3 726 03-19-2021, Saat: 07:59 PM
Son Yorum: badelie

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:31 AM