acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çok güzeldi teşekkürler (iyigeceler kaçar ben )
Acemhe'den :P
|
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzeldi teşekkürler (iyigeceler kaçar ben ) Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok güzeldi teşekkürler (iyigeceler kaçar ben ) iyi geceler Sustum!
Konuş deseler de... Söz gümüşünü biriktirdim artık yamalı keselerde!.. Bénim sévdam güçsüzdü-çocuktu ! İhtiyaCı vaRdı bizé. £LLéRindén tutmamızı istédi. Sén yapamadın bénim yaptığımı tutamadın £LLéRindén !
ZoR géLdi sana bakmak-büyütmék. Sén bu sévdayı sahipLénémédin ! Sén sévdam[ız]ı yétim bıRaktın Çocuksam-pek şımarıksam bölmüşler demektir uykumu!..
Kalbim hep haylaz kalacak- üzgünüm hayat ben büyümeyeceğim. . . Yeter ki sen ol…
Mühür gibi yüreğimde- dua gibi dilimde- Hayat gibi gözlerimde- nefes gibi dudağımda taşımazsam seni- SON’um OL… ♥ Üşüyen yanlarımla sarıldım
hayata yeniden ve yeniden Hoşçakalı esirgenmiş bir veda sonrasında hoşça bakamadım kendime ve hoşça kalamadım ♥ Güneş kavururken tenimi
Gölge olacak bir yürek olmanı bekledim senden Hani olur ya Hani tutmak istersin elimden Hani seviyorum seni dersin ya Demedin :$ Ah sevgilim..
Sen beni birde başkasını sevemezken görseydin.. Başkasına dokunamazken.. Sevmeyi beceremezken.. Elinin elimin içinde terlemesinden anlıyorum.. Ben hala...Seni seviyorum.. Hadi.. hediye verelim birbirimize bugune ait... bize ait.. Gülüşünden ver..Ömrümden al... [SIZE=5][SIZE=4]Ve ben hala binlerce şiir arasından hep aynı adamın sözünü hatırlıyorum.. '' Ben ne zaman... Kiminle bakışsam.. Hala seni aldatıyorum..''[/SIZE][/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|