Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladıysam sarısın olayım:yikildim: :yikildim:meleğim yaa:yikildim: yerim seni yavru:yikildim: sarısın olcakmış:yikildim:
Garip Sohbetler
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ßeni unuttunuS :'(miley17: miley17: sen unutlunmu:yikildim: pc sekerimizsin bizim miley17: aslı nerde yaww gıı ses var:yikildim: Alıntı:yaw ßeni unuttunuS kıs seni unuturmuyuk hiç hoşgeldin
geldim yahu arada bi kopukluk yapıyo su uyuz sey.. ee nerdesiniz??
ne ßiLem ßen ßi ara kafamı duwara wuraSım GeLdi Amaa yapmadım hehehehhh ßenden kurtuLu$ yok (ßu arada HoShuLdum)
Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geldim yahu arada bi kopukluk yapıyo su uyuz sey.. ee nerdesiniz?? [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]anam bunların hepsi uzaklarda sevdalımısınız nesiniz siz yaaa sende hoşgeldin...bağlantıyıda iyi bağla bidaha kopmasın aslı bi tek senin resmini göremedik olmadı yaa...[/SIZE][/COLOR]
sersi hani gitcektin:yikildim: :yikildim: dedim ben gitmiş gibi yapıo ama burdaa:yikildim: :yikildim:
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne ßiLem ßen ßi ara kafamı duwara wuraSım GeLdi Amaa yapmadım hehehehhh ßenden kurtuLu$ yok (ßu arada HoShuLdum) aman duvarı kıracan hazır neden vuruyon duvaraki hem senden kurtulmak isteyen kim pc şeker hatta pc sugar Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi hani gitcektin:yikildim: :yikildim: dedim ben gitmiş gibi yapıo ama burdaa:yikildim: :yikildim: [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]walla yaaa tamam kızlar bana emanet gidebilirsin gözün arkada kalmasın:yikildim: [/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 35 Ziyaretçi