Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam bunların hepsi uzaklardayok be ADEM sevda pek ugramaz bana..meleğim benim resmimi de koysana:yikildim: :yikildim:
sevdalımısınız nesiniz siz yaaa
sende hoşgeldin...bağlantıyıda iyi bağla bidaha kopmasın
aslı bi tek senin resmini göremedik olmadı yaa...
Garip Sohbetler
|
yaw ne ßiLem unuttunuS ßeni.. ßende dedim hepten kurtuLsunLAr kafamı onunçin wurCaktım duwara ama wazCaydım :yikildim: nihahaha
Âh be.
AsLı ßu arada aShıK oLdum Sana yaw ßu ne GüseLLiK :yikildim:
Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be ADEM sevda pek ugramaz bana..meleğim benim resmimi de koysana:yikildim: :yikildim: [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]tabi sen böyle yaya geçidini kullanmazsan kim bakar sana:yikildim: [/SIZE][/COLOR] AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be ADEM sevda pek ugramaz bana..meleğim benim resmimi de koysana:yikildim: :yikildim:yaptım yukarı bak:yikildim: :yikildim: yukarı bakcam die de bi yerlere cıkmada:yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilahi meleğim yaw:yikildim: :yikildim: bendene de ne beklenir ki zaten:yikildim: papuclara bak:yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AsLı ßu arada aShıK oLdum Sana yaw ßu ne GüseLLiK :yikildim: allah vergisi:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
ha bu arada sersinin sevgilinide buldum pek seker bi görsenizz:yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 50 Ziyaretçi