Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi yaptın...kız bana benzeme kızderslerine ver kendini pc ye değilDünyayı ߀n mi kurtarCam ßea SeLooo :yikildim:
Âh be.
Garip Sohbetler
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi yaptın...kız bana benzeme kızderslerine ver kendini pc ye değilDünyayı ߀n mi kurtarCam ßea SeLooo :yikildim: Âh be.
05-25-2007, Saat: 11:07 AM <
nerde beleş oraya yerleş haaa
vay anasını ucuzluk görülmeye dursun milletin gözü faltaşı gibi ayrılıyo töbe töbee Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem abini dövdüm:yikildim: kactı forumdan:yikildim: korkusundan gelemio [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]karşında koskocaman bir güvenlik amiri var:yikildim: bak atarım içeri kafamı bozma [/SIZE][/COLOR] Alıntı:nerde beleş oraya yerleş haaa hee yaaa yemek buldun yee dayak buldun kaç misali
nese arkiler ben kactım korktum ademden:yikildim:nese misafir gelcek ütü yapılcak of of cok iş var cok :yikildim:adem gel bana yardım et biras:yikildim:nese özleyin beni bye
:yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese arkiler ben kactım korktum ademden:yikildim:nese misafir gelcek ütü yapılcak of of cok iş var cok :yikildim:adem gel bana yardım et biras:yikildim:nese özleyin beni bye [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]pc şeker bu kız çingenemidir nedir tam bi baş belası evlensede kurtulsak eee ilknur abla sen nasılsın[/SIZE][/COLOR] Alıntı:Ben Geldim Gelemmi Istermisiniz sorman kabahat...hoşgeldin serseri127... ne var ne yok... sabah sabah aşkını dökmüşün aşk(genele) hepsine yorum yapamadım kusura kalma
ününüzü duydum bende bi bakeeeeeem dedim
SELAMIN HELLO bütün t.c. vatandaşlarına |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|