Sen ne kadar iyi anlıosun İngiLizce'den öyLee oy oy
Canı Sıkılanlar
|
Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çOk sevindim adıma ışık nerde oda gelsin Işığı kapattık gece modunda şimdii
Kahretsın ıste Cok pıs Bı ıngılızce Anlama kabılıyetım vardır ıngılzıce dusnebılıyorum ama konusmaıyorum
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Işığı kapattık gece modunda şimdiiayy kıyamam kuzum beni soruyomu hiç söle onuda götürcem yanımda
ben o muhabbeti kacırdım anLamıorum
ayrıca Lütfen bagımsız konuLar dönmesin Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy kıyamam kuzum beni soruyomu hiç söle onuda götürcem yanımda yooo hiç sormuyor ne sorcak seni seviniyor gittiğine _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben o muhabbeti kacırdım anLamıorum konular isyanda özgürlük istiyorlar ne yapalım BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo hiç sormuyor ne sorcak seni seviniyor gittiğineNe duygusuz adamsınmiley13: pat die söylenirmi yüreğime iniyodu azdaha az alıştırma yapsaydın :'( Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne duygusuz adamsınmiley13: pat die söylenirmi yüreğime iniyodu azdaha az alışırma yapsaydın :'( kusura bakma bea ben hazırlanmışsındır diye düşünmüştüm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 483 Ziyaretçi