var lennn aşka inanmayana insandememmm kanga kendin ollll bakkkkk..........
Garip Sohbetler
|
bak canım benim sen daha yüzünü görmediğin insana aşkım diyosun aşk bu değildir senin anlaşın kıt (kanımca )
05-28-2007, Saat: 03:34 PM <
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYORUM AMA SİZİN DESTEÄžİNİZE İHTİYACIM VAR BİR ARKADAŞIN LAFINA ÇOK MORALİM BOZULDU SİTEYE VEDA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT KARARSIZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
hayırdır derd,n ne ALLAH aşkına senin.ne zaman gelsen siteden ayrılcam diye yazı yazıyosun anlamadım gitti seni yaaa
problemin ne arkadaşımmm
)) sna laf atnları nie takıosun ki))
bunun için moralini bozuosun öyLemi)) kaL tabiki ayrıca böyLe şeyLer içinde üzüLme be dost
05-28-2007, Saat: 04:23 PM <
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırdır derd,n ne ALLAH aşkına senin.ne zaman gelsen siteden ayrılcam diye yazı yazıyosun anlamadım gitti seni yaaaPEKİ BU SİTEDEN BİR KİŞİ SANA SENİ İNSAN YERİNE KOYMADIÄžINI SÖYLESE SEN NE DÜŞÜNÜRDÜN?
o insan diil demekki ki sana bunu söylüyo.sen niye takıyosunda onun yüzünden ayrılmak istiyosun burdan.bence ayrılman yalnış olur.gitmesi gereken başkasıysa o gitsin ama bence sen diilsin...
hiç takma bile yani bunu söyleyeni..
05-28-2007, Saat: 04:44 PM <
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o insan diil demekki ki sana bunu söylüyo.sen niye takıyosunda onun yüzünden ayrılmak istiyosun burdan.bence ayrılman yalnış olur.gitmesi gereken başkasıysa o gitsin ama bence sen diilsin...yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
bence git arkadaşımm madem seni insan yerine koymuyor senin ona vercegin en güzel cevap gitmek olurrr gidersen o bunu hakeder....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 48 Ziyaretçi