bende bende:yikildim::yikildim:yokmu bizi alan:yikildim::yikildim:
Garip Sohbetler
|
kıslarrrr tipiniziiii yasınnnnn 8095 eee mesaj atınn anında sevgilinizz
olsunnnn bu ne yaaaaaaa eger mesaja cevap gelmesse bana mesaj atın sözzz ben bulcammm siyeeee...:yikildim::yikildim::yikildim:
ahahaha ewde kaLmıShLar
![]() ![]() Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahaha ewde kaLmıShLar geç dalganı bakayımmmm şunları bii evereyimmm sıraa sanaaa gelcekkkk pckopattt seniiiii..:hihi :hihi :hihi :hihi AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:goshtrider benide ever nolur:yikildim: :yikildim:aslı seni apime alcam ben nereye:yikildim: :yikildim: otur oturdugun yerde ceyiz yap:yikildim: :yikildim: ya yokmu beni alan:yikildim: :yikildim: goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geç dalganı bakayımmmm şunları bii evereyimmm sıraa sanaaa gelcekkkk pckopattt seniiiii..:hihi :hihi :hihi :hihiahahaa ![]() ![]() ![]() Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:goshtrider benide ever nolur:yikildim: :yikildim: aslııı sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offffffffffffffffffff beeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffffffff valla başka formdan duysalarrrr namusumusss beşparalıkk olcakkkkkk....tamammm aslı tamaam anlaşıldıı senii vririzzz hel bi bulakkkkkk.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslı seni apime alcam ben nereye:yikildim: :yikildim: otur oturdugun yerde ceyiz yap:yikildim: :yikildim: ya yokmu beni alan:yikildim: :yikildim:yau meleğim ceyiz coktan hazır,e al alcaksan abine artuu:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 347 Ziyaretçi