:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
iLKeR
CaNaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki haklısın diyelim inanıyormusun onu tanıyan birisi olarak bu dediğini yapabileceğine
yani öle yada böle seninle sadece merhabalık bir arkadaş olarak kalamayacağını o söylemese de sen biliyormusun bilmiyormusun ?
Bazılarımız gönlü geniş affı boldur ki sende öylesin eminim. Yani bi şekilde insanları o kadar çok kolay kaybetmeyi istemezsin eminim. Sahip olduğun ve elindekilerinin kıymetini biliyorsundur bundan da eminim. Ve bence sen ne olursa olsun yanında olsa gırtlağına sarılacak dahi olsan onun için hala af kapısını açık tutuyorsun değil mi? Biraz hata yaptıysa eger hatasını anlasa söylese bu yüzden kırıldım ve seni bu yüzden kırdım diye kıyabilirmisin ona gerçekten yoksa affedermisin tekrar dostum dermisin ? Smile

Snn Dostun ArkaDan KonuŞuOsa Snn Yüzüne KarŞı ßiŞey DiyemiYip BaşKasına DioRSa O DosTuN Bana Yararı oLmaZ ! NeySe ii PayLa$ımLar
Ara
CaNaT
Benim dostlarım var bazı şeyleri benim yüzüme söyleyemezler evet
ve ben bazı şeyleri başkalarından duymak zorunda kalırım ama bi şekilde bunu onlarla konuştuğumda ise bana her zaman çok geçerli bir mazeret söylemedikleri sürecede onlara inanmam. Ama şu da var ki eğer benim yüzüme söyleyememişse daha sonra konuştuğumuzda ise bunu sebebini söylediklerinde ( bazı konularda tabi )onlara hak verdim tabiki bende. Çünkü onlar beni ben onları çok iyi tanıyorum. Arkandan kötü konuşuyor ise bişi demem ama öyle bişi yoksada sadece seninle konuşamıyorsa bazı şeyleri benim her zaman yaptıgım gibi iğneyi kendine çuvaldızı karşındakine batır ...
Smile
Ara
CaNaT
Ben ikinizede diyorum şunu siz öyle yada böyle devam edeceksiniz arkadaşlığınıza dostluğunuza onun içinde sebep her ne olursa olsun
birbirinizden özür mü dilersiniz ne yaparsınız bilemem ama fazla uzatmayın bence ikinizde ve bir orta yolunu bulmaya çalışın. Bir birinizi kırarak değil yapıcı konuşarak eğer konuşursanızda bunu eminim halledeceksiniz.
Kendinize iyi bakın . Birbirinizede ...
Ara
PeRim$si !!
Canat .. ßana Direk Sormadan ßöyle ßöyle ßisi Duydum X Kisiden Hükmü Varmı Demeden Yarqı Yapıp ßu Tavırları Serqileyen inSan Saten ßenim doStum oLmamısdır ßoverseniz Neyi Ne iCin Konusuyoruski Smile HerSsey Ortada .. Sagol iLker Son Yanılqım^dın ..
Ara
iLKeR
Evet Sana SormaDa ÇünKü YazıLarın GeLDi Bana : ) KenDini KanDırıOn HaLen
Ara
CaNaT
Siz nasıl derseniz artık . Ama dediğim gibi siz devam edeceksiniz yinede benim inancım o yönde

SmileSmile
Ara
CaNaT
iLKeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Sana SormaDa ÇünKü YazıLarın GeLDi Bana : ) KenDini KanDırıOn HaLen

Yapman gereken bu değil mi İlker demen gerekmez mi bak böle böle bana yazdıkların geldi. Ben olsam hesap sorarım en azından. Sen niye bunu yapmadın. Konuşsana anlatsana bunu ona bunlar ne bana açıkla desene. Madem kızgınsın kırgınsın bunun sebebini ona sorsana
O anlatsın ister inanırsın ister inanmazsın kararınıda ona göre verirdin yani
yapılması gereken olması gereken bu belkide
Ara
PeRim$si !!
iLker Tamam ßen Kendimi Kandırıyorum .. Dediqin oL$un .. Konuyu Kapatalım Canat T$k Ederim İlqilendiqin iCin Ama Gorduqun qißi Cozumsuz Olucak Smile
Ara
CaNaT
Evet en azından şimdilik çözümsüz kalacak gibi Smile
Ara
CaNaT
Onun dışında nasılsın peki bakalım Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 61 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:05 PM