Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
bilmem nerde gördüm acaba kimin bu acaba bilmemmmmm:yikildim::yikildim::yikildim:valla sölemicem senin msn nickinde yazdığını:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
hımmm omu o cok sevıyroum ben o kızı ondan oraya yazdım bıtanesıde bitanem anlamıonda ok bılmıyosundur belkı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildimConfuseden beni cahil mi sandın rizeliyim oğlum ben:yikildim::yikildim::yikildim:ayyyyyyyy öldüm gülmekten :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
slm arkadaslar..
Ara
W a.S da... KimSe yokSs¿ :S
Âh be.
Ara
mrb ben yeniyim burda neyin nasıl yapıldıgını açıklarmısınız
Ara
oooooffffffff nie kimse bana cevap vermiyo yaa??????????
Ara
YA BENİMLE KONUSACAK KIMSE YOKMUUUUUUUU
Ara
selam var mı birileri??
Ara
Merhaba eLaSmile

Biraz takiL sen Sitemizde, gez, doLas sonra yavas yavas hersey anLarsin; ögrenmeye basLarsinWink
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi