hiç sorma çooook yoğun bir hafta geçirdim bu hafta da yoğun başladı ama geçen haftaya göre sakin salıyır .. böyle hayırdır neler geldi başına bakiim ???
Canı Sıkılanlar
|
03-17-2010, Saat: 03:04 PM <
abla ben bi ara ameliat olmustum ya onunla ilgili sorunlar cıktı :S ewe hesapta tebligat yollamıslar ama postacı alındı die imzalamıs geri almıs gecen gn aradılar parayı cumaya kadar yatırmasaydık we onlarda aramasaydı ew haciz gelcekti :S:S
anaa hastaneden mi e parayı yatırdığınıza dair makbuz fatura fln bişey yok mu ki
03-17-2010, Saat: 03:11 PM <
ya abla ben özelden olmustum bu ameliatı sonradan hastane sgk kurmuna bi kagıt göndermis bize paranın bi kısmını geri gönderdiler aradan bi sene gecti böle bisi yapma hakları yokmus werdikleri parayı geri istediler
hobaaa ne alakaymış peki bişe anlamadım neyse hallettiniz mi peki ???
03-17-2010, Saat: 03:25 PM <
bizde anlamadık abla öle böle bagırdık cagırdık karsılıklı ama sonnda ödeyip hallettik mecburen
hay allah yaaa neyse geçmiş olsun canım yaaa ... ben de ocak ayında hastanede yatmıştım maaşın yarısını verdiler gerisini raporluyum ya sigortadan alcam göyaaa 2 ay oldu halaaa alacam bakalım bekliyorum
03-17-2010, Saat: 03:32 PM <
bi seneden sonra werirler abla dha waktin war bi sene sonrada geri alırlar bu arada gecmis olsun ablacımm
saol canım aynen valla sorma devletten alacağın olsa alamıyosun borcun olsa yakana yapışıyolar
03-17-2010, Saat: 03:52 PM <
aynende öle abla alırken acıma yok isterken bi kasık suda bogcak gibi istiolar yakında ergenekondan atarlar bizide abla dewlete ettigimiz laflar yüzünden
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi