bence her ikiside zor olmak veya olmamak gibi bişey hehe karışık bi soru aslında seviyorum demekde zor sevmiyorum demekde zor ee peki kolay olan ne seviyorum demekmi sevmiyorum demekmi kafa kurcalayıcı biraz
Garip Sohbetler
|
06-06-2007, Saat: 01:00 AM <
Bende bu çıktı gerçekten cok güzel yaa aslında bu saç modeli banada gider ha tam süper olur tam benlik sevdim fıstık gibi maşallah
06-06-2007, Saat: 01:06 AM <
şişşt bende geldim yer varmı gıı nasılsınız nörüyonuz bakem hehe yaf buraya aslında haftasonları sohbet kanalı açılması lazım cumartesi ve pazar günleri çok süper olur be yöneticilerle konuşmak lazım aslında
06-06-2007, Saat: 03:41 AM <
hehe buda benim sefgülüüümm benimki sizinkindende yakışıklı arkadaşlar ayh ya varya sizin tazdıklarınıza gülmekten çatlıyom ya bi erkeği paylaşamadınız gı heheh :yikildim: ama ben benimkini kimseye vermem hıh hehe arkadaşım sanada paylaşımın için tşk ederim böyle bi buluş bulmuşsun sayende bi sevgilim oldu dermişim heheh
06-06-2007, Saat: 09:45 AM <
yakısıklı ama sacları bozmus.ben bunu istemiorum.uzerıne file giymıs bı erkeği yanımda dusunmek pek cazıp gelmıo.ben baska ıstıom yo yo begenmedım :yikildim: :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 342 Ziyaretçi