beni burada arama arma anne
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana.... al içine tekrar derinine sakla kat kasıngana =)
kıyametler kopuyor yaralı yüreğimde tükendim tükendim artık hiçmi özlemedi hiçmi hakkınm yok bir ara bir sor
akan göz yaslarima seni kattim hos koksun diye dalimda diken gibi battin yuregime ama ne bir damla kanim akti nede canim acidi ama yuregim kin nefret kan kustu be gulum kan kustu açan gullerine degil ucup giden kokularina lanet olsun lanet olsun. nedir ulan nedir senin ask dedigin serefi illetin adi nedir ask dedin sana kalbimi verdim sevda dedin yuregimi verdim yetmedi yetmedi yetmedi can deseydin onuda alirdin benden gözümü bile kirpmazdim lanet olsun lanet olsun.........
yakaLadım hayaTı yakasınDan ....
yineDe vermedi SNy bana çok uraştım yorulmadan ... tesir etmedi kanayan yarama.. oyuncak ettin aşkın hain felek kalßim burkuluor sensizken...
[ses]http://krizantem127.googlepages.com/Etkin-07-KusturdunBeni.mp3[/ses]
Ask kolaya ıtıbar etmez
Gönül zora tutsak Onun ıçın Yalcın kayalara sür gönül atını Çıle mayasıysa askın Acıdan zevk al Hasret senı yıldırmasın Egme basını bensız oralarda Efkarın cana yettıgınde Kapat gözlerını Vuslatı düsün ve öylece kal Daha olmadı Sök yüregını Yüregıme sal |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |