:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
acemhe
o sıkıntılı dönemlerde kendini gösteriyo sadece sonra terk ediyo beni Smile
Ara
CReATuRE
yok be burdayım Smile geçmiş olsun bu arada funda bencede bi doktora gözük bi baş ağrısı diyip geçme 3 gündürde geçmiyosa miğren falan olabilir Allah korusun...
acemhe
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be burdayım Smile geçmiş olsun bu arada funda bencede bi doktora gözük bi baş ağrısı diyip geçme 3 gündürde geçmiyosa miğren falan olabilir Allah korusun...

Big Grin Big Grin baş ağrısı değil mide ağrısı Smile teşekkür ederim aziz Big Grin
Ara
Hasretiim
SIkIntili dönemleride bir an önce atlatirsin insallah Smile
Ara
CReATuRE
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin Big Grin baş ağrısı değil mide ağrısı Smile teşekkür ederim aziz Big Grin

Anladık ne bağırıyon :tey::tey::tey: aynen inş sıkıntılı gnlerini atlatırsın Wink
acemhe
:tolga: inşallahh
Ara
CReATuRE
Ya bişey dikkatimi çekti SmileSmile profilde yer alan kullanıcı numaralarına bakıyorumda benim ilk üyelerden olduğum için 63 sizlerin 12900'lere gelmiş SmileSmileSmile üye çok ama aktif olan yok Big GrinBig GrinBig Grin duygusuza üye olalı 4 yıl olmuş dile kolay Smile:9
acemhe
evet ya bende çok şaşırdım toplasan aktif 50 kişi falan Big Grin
Ara
CReATuRE
neyse canlar ben kaçar uykum geldi birazda canım sıkıldı pc başında oturmaktan kimseciklerde kalmadı msn de falan Wink uyurum birazdan...gecenz güzel olsun...grşrz
acemhe
iyi geceler aziz Smile şeyma da kayboldu Sad:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 610 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:02 AM