ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq be aksine msj atan yoq kibiri beni mi çağırdı
sn grdn mü msj atan :yikildim:
ben,sen,özge
biras geç oldu ama neyse:yikildim:
nörüyonus
Garip Sohbetler
|
06-11-2007, Saat: 12:04 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq be aksine msj atan yoq kibiri beni mi çağırdı biras geç oldu ama neyse:yikildim: nörüyonus Shimariq_Shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimde bitti yaaa inanmıyom 4 yıllık okulu bitirdimm:S:Shayret dogrusuuuu [COLOR="Black"][SIZE="3"]kimleri görüyorum.... hoşgeldin... ne iş sen buralara gelmezdin....[/SIZE][/COLOR]
06-11-2007, Saat: 12:08 PM <
açıkçası bnde sevmiyorum keremcem i kızların neden sevdiği hakkında da bi fikrim yokkmiley17:
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biri beni mi çağırdıyaw Seni Caırdık da Shimdi de merT yok Âh be.
06-11-2007, Saat: 12:13 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw Seni Caırdık da Shimdi de merT yoka$kıMmmm n€rdesin d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a$kıMmmm n€rdesina$kııııı nerdeSiiin Âh be.
06-11-2007, Saat: 12:16 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a$kııııı nerdeSiiinallahım bide jojuğun sewgilisi warsa wurcak beni:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allahım bide jojuğun sewgilisi warsa wurcak beni:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:Wurur waLLa :yikildim: Âh be.
06-11-2007, Saat: 12:22 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pi$dd...mllet napıonusordan napıo gibi görünüos |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|