߀n geLDim
Âh be.
Garip Sohbetler
|
06-13-2007, Saat: 09:04 AM <
ama onn bni sewdiine eminm çıkıorz çnkü ayrıca o arkadaşmn ona yaklaşmasına izn wermedi bnm bu kouyu açmmda zaten arkadaşımn ona sulanmasydı oda halloldu artk muhattabm yok arkla artk konu bndan ibaret szdede haklısnz ne kadr şaka yapsa ble bnm güvenimi sarstı bikre onn için alakm yok onnla yinede hepinize çooooook tşkrler
ahaha ewt ßaya ßi geç geLdim Sanki
Sende hoShgeLdin ßu arada öSge Âh be.
06-13-2007, Saat: 10:22 AM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ösgeye yasıq yha hicbirnisden yna ysü güLmüo.olsn üzlme ösgm kmarDa kazanrsınmannak ya ben şaka olarak takılıom kıs ciddi aldı:yikildim:kumarda kazanmama gereq yoq benim zaten sefgilim war hıh
06-13-2007, Saat: 10:26 AM <
bnm ortaokLdan bnden 2 yl önce mzun oLan bi cock vrdı karde$ide bism dönmdeydi.Yani o cock lise 2 dyken bis orta sondaydıq.Nyse bu okuln en poplr cocugu fLan.Ama bnide hrkes tanıoduBn bndan hoshLnmaya bsladm buda hp bna takıLıodu.Oda bnden hoshLanıo gbisinden.Megrse bunn abisi bna bakıyomu$h ßuda ondn arq.oLmaq istiOmu$:yikildim:
Bide bism arka aprtmnda oturn bi tanıdg vrdı.ama bn fzla samimi deildim.3-4 kre brlqte bryerlre gtmisrdir yni en fazla=).Buda bna bqan cocuga tkLf etti.Ama bu ks güsl diiLdi.bn dha güsldimBnde tbiy snir oLdm ksa ondn snra onur [abisi]bna tkLif etti bnde gıckLına cıktmama 8-9 gn snra ayrıLm$tıqaslı bnce arkndan önce elini cbuk tut sn tekLif et:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|