BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm ama ben neyi biliom
tmm iyi olduğumu bilmiyormusun en azından tahmin etmişsindir canım sende
Her telden ordan burdan
|
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm ama ben neyi biliom tmm iyi olduğumu bilmiyormusun en azından tahmin etmişsindir canım sende
12-13-2007, Saat: 02:09 PM <
Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abeee bende takılıyodum ayam takıldı buraya düştümkavga çıkıyomuş bende güçlü olanın yanında kavgaya girim dedim yemedihee iyi yapmışın bişi olmadı demi ayağına Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abeee bende takılıyodum ayam takıldı buraya düştümkavga çıkıyomuş bende güçlü olanın yanında kavgaya girim dedim yemedi senin girmenle kaçmaları bir oldu tırstılar senden sen buralarda takıl bak lazım oluyorsun
12-13-2007, Saat: 02:09 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm iyi olduğumu bilmiyormusun en azından tahmin etmişsindir canım sendeheyaa onu az tahmin ettim ben
12-13-2007, Saat: 02:11 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin girmenle kaçmaları bir oldu tırstılar senden sen buralarda takıl bak lazım oluyorsunboncuk da kaçtı Ercan BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyaa onu az tahmin ettim ben tamam işte hepsi o kadar zaten bişi yaptığımız mı varki yaw evden işe işten eve bütün olay bu arada zaten ee pek bi değişiklik olduğuda yok hep aynı BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: boncuk da kaçtı Ercan ee oda tırstı sanırım
euheuheu haır aplaa kaçmadım ben ya bişi sorcam büüksünüz bilirsinizbağlantı kötü olduuu için ttnete edilen küfürler günah sayılmas dimehem aipta olmas içimden ediyom çünküm
12-13-2007, Saat: 02:13 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam işte hepsi o kadar zaten bişi yaptığımız mı varki yaw evden işe iştenHeya doğru dion Ercan yaff ee bişiler yapmak lazım dimi Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:euheuheu haır aplaa kaçmadım ben ya bişi sorcam büüksünüz bilirsinizbağlantı kötü olduuu için ttnete edilen küfürler günah sayılmas dimehem aipta olmas içimden ediyom çünküm sen devam et hiç bişi olmaz olursada cayır cayır yanarsın canım nolcekki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|