:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
CaNaT
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm ama ben neyi biliom Big Grin

tmm iyi olduğumu bilmiyormusun en azından tahmin etmişsindir canım sende Big Grin
Ara
Yorgun Yürek
Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abeee bende takılıyodum ayam takıldı buraya düştümBig GrinBig Grinkavga çıkıyomuş bende güçlü olanın yanında kavgaya girim dedim yemediBig GrinBig Grin
Big GrinBig Grin hee iyi yapmışın bişi olmadı demi ayağına Big Grin Big Grin
Ara
CaNaT
Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abeee bende takılıyodum ayam takıldı buraya düştümBig GrinBig Grinkavga çıkıyomuş bende güçlü olanın yanında kavgaya girim dedim yemediBig GrinBig Grin

senin girmenle kaçmaları bir oldu tırstılar senden Big Grin sen buralarda takıl bak lazım oluyorsun Big GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm iyi olduğumu bilmiyormusun en azından tahmin etmişsindir canım sende Big Grin
heyaa onu az tahmin ettim ben Big GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin girmenle kaçmaları bir oldu tırstılar senden Big Grin sen buralarda takıl bak lazım oluyorsun Big GrinBig Grin
Big GrinBig Grin boncuk da kaçtı Ercan Big Grin
Ara
CaNaT
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyaa onu az tahmin ettim ben Big GrinBig Grin

tamam işte hepsi o kadar zaten bişi yaptığımız mı varki yaw evden işe işten
eve bütün olay bu arada zaten Big Grin
ee pek bi değişiklik olduğuda yok hep aynı
Ara
CaNaT
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin boncuk da kaçtı Ercan Big Grin

ee oda tırstı sanırım Big Grin
Ara
Boncuk
euheuheu haır aplaa kaçmadım benBig GrinBig Grin ya bişi sorcam büüksünüz bilirsinizBig Grinbağlantı kötü olduuu için ttnete edilen küfürler günah sayılmas dimeBig Grinhem aipta olmas içimden ediyom çünkümBig GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam işte hepsi o kadar zaten bişi yaptığımız mı varki yaw evden işe işten
eve bütün olay bu arada zaten Big Grin
ee pek bi değişiklik olduğuda yok hep aynı
Heya doğru dion Ercan yaff Big Grin
ee bişiler yapmak lazım dimi Big GrinBig Grin
Ara
CaNaT
Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:euheuheu haır aplaa kaçmadım benBig GrinBig Grin ya bişi sorcam büüksünüz bilirsinizBig Grinbağlantı kötü olduuu için ttnete edilen küfürler günah sayılmas dimeBig Grinhem aipta olmas içimden ediyom çünkümBig GrinBig Grin

sen devam et hiç bişi olmaz olursada cayır cayır yanarsın canım nolcekki Big GrinBig GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi
  Tarih: 12-04-2024, 10:39 PM