BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heya doğru dion Ercan yaff
ee bişiler yapmak lazım dimi
ya bende hep bişiler yapmak lazım diyorumda o bişi yi bi türlü bulmuş değilim şu yaşa geldim hala aynı
Her telden ordan burdan
|
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heya doğru dion Ercan yaff ya bende hep bişiler yapmak lazım diyorumda o bişi yi bi türlü bulmuş değilim şu yaşa geldim hala aynı
12-13-2007, Saat: 02:15 PM <
Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:euheuheu haır aplaa kaçmadım ben ya bişi sorcam büüksünüz bilirsinizbağlantı kötü olduuu için ttnete edilen küfürler günah sayılmas dimehem aipta olmas içimden ediyom çünkümhımmm ben bilmiom Ercana soralım
12-13-2007, Saat: 02:16 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bende hep bişiler yapmak lazım diyorumda o bişi yi bi türlü bulmuş değilim şu yaşa geldim hala aynıyaff ben buldum da gitmeye cesaret edemiom BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaff ben buldum da gitmeye cesaret edemiom aa o bulduğun tahmin ettiğim şeymi yoksa yaws :S yapacaksak burada bişi yapacağız orda yapsan ne yazar ki
12-13-2007, Saat: 02:19 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa o bulduğun tahmin ettiğim şeymi yoksa yaws :Stahmin ettiğin şeyi bilemedim ben burda da buluruz bişiler be Ercan ben evde akşam bakarım
nasılsınız bakim duygusuzlar ben kaşımı yardım oturuyorum
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kupa ve ben çıkmak zorundaıs:Stmm canım güle güle iyi bakın kendinize
12-13-2007, Saat: 02:21 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsınız bakim duygusuzlar ben kaşımı yardım oturuyorumh.geldin gökhan nasıl yani kaşınımı yardın g.olsun nasıl oldu yaff |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|