alLam yha
Garip Sohbetler
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyene baq:yikildim::yikildim:nihoho kapak mert :yikildim: :yikildim: kız özge alemsin:yikildim:
06-19-2007, Saat: 01:56 PM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihoho kapak mert :yikildim: :yikildim: birLik oLup bni yıkmaya çaLşmayn D ama dikat edersenzz bnden önce iLk o yazdı bnde üzüLmesn die yazdm :yikildim: te$vik edio işde beni D
06-19-2007, Saat: 01:57 PM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihoho kapak mert :yikildim: :yikildim:beni sizL€r yarattınıs:yikildim::yikildim:
06-19-2007, Saat: 01:58 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üsüLmiim diemi::yikildim: baq bakim bugün ilq sen yasmışın:yikildim::yikildim:
06-19-2007, Saat: 02:44 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harby bn yazmşm :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
heheh bide özgeye diyo teşvik ediyon diye rezil seni:yikildim: :yikildim: :yikildim: yalancının mumu yatsıya mert:yikildim: :yikildim:
06-19-2007, Saat: 02:49 PM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh bide özgeye diyo teşvik ediyon diye rezil seni:yikildim: :yikildim: :yikildim: yalancının mumu yatsıya mert:yikildim: :yikildim: ainen katıLıom dic€m ama di€miom dokanmayın a$kIma:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 62 Ziyaretçi