Engin , burası bayanlara mesaj atılan bir yer değil ... Lütfen dahga anlayışlı olalım dimi .. Burası sevgi forumudur , duygulu duygusuzların yuvasıdır ....
Sevg ...
Sevg ...
Garip Sohbetler
|
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 08:37 PM <
Engin , burası bayanlara mesaj atılan bir yer değil ... Lütfen dahga anlayışlı olalım dimi .. Burası sevgi forumudur , duygulu duygusuzların yuvasıdır ....
Sevg ...
tek dereceli terimlerin kat say?lar?n? bulana tecrube puan? veririm bak
10-04-2006, Saat: 08:38 PM <
in_love_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilios onu yahaa snde... ama soru sor yani o bak?mdan bu ne ?indi dedim... Biliyorum ya dedim bi s?le ortam gerilmi? herkez cvp d???n?o haz?r sende al?ngan biri deilsin dedim farkl? bir snerji yarat?y?m surda
10-04-2006, Saat: 08:39 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tek dereceli terimlerin kat say?lar?n? bulana tecrube puan? veririm bak ya olum sna buldum diom sen ne di?n Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence de bugün site çok sıkıcııııııııslm tanışalımmı istersen msn ye gel .... bekliyorum ManyaX BoY: Msn verimi yasaktır...
10-04-2006, Saat: 08:41 PM <
Şimdi ÖnceLikle Şunu Söliyim İş başka arkadaşLık başka! cvp elimde Rep Ver Cvp Eline Gelsin
10-04-2006, Saat: 08:43 PM <
aksak_26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm tanışalımmı istersen msn ye gel ..... bekliyorum Bilader Sen ne hızlı çıkdın ÖLE p£r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş geldin tatli çoçukktanışalımmıben **** msn ye gelsene ManyaX_BoY: Msn verimi yasak..
bunu çözen diğer dünyadaki tüm soruları çözer kardeşim ne kadar zoptirik bi soruymuş kaldım 4. soruya geçemiyom geçmicemde çözene kadar yada mezara kadar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|