vay kardeş bumudur yani ne olacak kaptır gelsin hepsini dert ettiğin üzüldüğün şeye bak
Garip Sohbetler
|
yooooo bizim kisi arkadaşın zor durumdayken yardımına koşma hesabı
bizde ayrı gayrı yok iyi gün dostu değilim olamamda zaten karakterime ters be yaw dünyadaki tüm servetini kaybet mühim değil ama dostunu arkadaşını kaybetme onun yerine yenisi gelmeyebilir dimi ama canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooooo bizim kisi arkadaşın zor durumdayken yardımına koşma hesabı haklısın sana tüm kalbim ,benligim ,ayaklarım ,kollarım ,gözüm ,kaşımla katılıyorumm
06-22-2007, Saat: 10:36 AM <
evet onemlıdır dostluk onu kaybetmemk gerkıor bı kere kırıldmı tamırı zor oliyi
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın sana tüm kalbim ,benligim ,ayaklarım ,kollarım ,gözüm ,kaşımla katılıyorumm ver coskuyu ver gazı gazla çalışıyoruz zaten valla orada olsam muhakkak yardım edrdim de elim uzanmıyor yetişemiyorum bi türlü kusura bakmazsın artık deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz daha uzatsan yetişirsin aslında hadi neyse valla zorluyorum zorluyorum olmuyor ııııhhhııııııııııııııııııııııııııı cıks malesefe canım ya
06-22-2007, Saat: 10:44 AM <
canat kacma işden bahaneye bak hele kıs bacım gel sen buraytada bı nescafe ıcek nede olsa xcanat calsıo
yuh be sizde amma yüzsüzmüşsünüz yaw insan bi dşünmen yeter der bütün işi bıraktınız kahve içiyorsunuz elemi buraya yazıyorum ahanda yazdım alacağınız olsun bakem
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 170 Ziyaretçi