canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he valla ya olunca ne oluyorsa bırakın olsun dimi yawwolurmu öyle şeyh ben bi senedir burdayım olamıom o gelcek hemen mod olcaq
![Tongue Tongue](https://duygusuz.com/images/smilies/tongue.png)
Garip Sohbetler
|
06-22-2007, Saat: 12:34 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he valla ya olunca ne oluyorsa bırakın olsun dimi yawwolurmu öyle şeyh ben bi senedir burdayım olamıom o gelcek hemen mod olcaq ![]()
bajım alemsin yaff
![]() malesef teklifinizi esefle kınıyorum.hayretlerimi sunuyorum sizeee ![]() teessüf ederim ![]()
katılıyorummm canat gözü olanın gözü çıksınn :yikildim:
modluktaaa:yikildim:
aman ercan ne pintisin be yazsana...
zaten janım sıkkın havaya girerim ![]() ![]() sıvayın kolları hadi hadi ![]()
yaw sana da teklif beğendiremiyoruz kardeşim
ne güzel teklif işte ne olur evet desen kısa şimdi kırdın kısı :kk::kk::kk::kk::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olurmu öyle şeyh ben bi senedir burdayım olamıom o gelcek hemen mod olcaq yyaaa boş verrr bizimmm gönlümüzzzz zenginn.:hihi :hihi senide şerefliii halsiyetli üye yaparızzzz olmazmııı...:hihi :hihi
yaw bırakın sizler bizim gönlümüzde admin siniz modlukta neymmişş
![]() ![]()
06-22-2007, Saat: 12:39 PM <
leyn bana hayır dıyemezsın senı kımselere yar etmem ye benımsın yada kara topragın
![]() ![]()
valla ben hiçde merak etmiyorummm...
merak edilcek bişey degil çünkü merakımı giderdim ben ![]() ![]() ![]()
06-22-2007, Saat: 12:40 PM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yyaaa boş verrr bizimmm gönlümüzzzz zenginn.:hihi :hihihehe benim zaten modlukta gösüm yoq ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|