oldu canım da biraz bekleyeceksin yalnız makina soğuk
ısınsın hemen ayarlıyacam sana bi dene
Garip Sohbetler
|
oldu canım da biraz bekleyeceksin yalnız makina soğuk
06-22-2007, Saat: 01:11 PM <
yok be yaf şaka şaka ben bele rahatım yanlıs karısıanım yok bunu şunu gıyme dıyenım yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne gusel onlamı ugrascam oda cekıp gıtcen bıgun nede olsa hıc ugrasmaya degmez
eee sanada kimse dayanmaz zaten böle dersen gitsin diye mi uğraşıyorsun sende insanoğluda hiç kadir kıymet bilmiyor be yaww
burayıda sulukule ye çevirmişsiniz ne bu ya eline mendili alan burayamı geliyor ne anlamadım ki bakın şimdi bende ağlıyacam
hee yavvv papucumunnnn rakçısı rakçısııı
papucumun satanistii deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee yavvv papucumunnnn rakçısı rakçısııı stoppppppppppppp yavaş git yaw burada hız yapmak yasak yayalara dikkat etsene biraz otoban mı sandın burayı bastıkca bsıyorsun
06-22-2007, Saat: 01:19 PM <
onlar bılmıo kıymet ben yeterınce fedakarım hem ıkıgunlukaşklarla işim olmaz sınırlendım bak
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıkıgunlukaşklarla işim olmaz sınırlendım bak he eski mevzular diyorsun ben ne demiştim : gelen gider seven gider giden gider hayat böyledir işte birileri gelir birileri gider ben yanımdakilere bakıyorum kim var kim yok diye boşver ne için sinirleniyorsun kine du bi başka konu bulayım ben bari zaten mendil de yok yanımda böle şeyler söyleyince gözlerim puslanıyor da canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:stoppppppppppppp yavaş git yaw burada hız yapmak yasak yayalara dikkat etsene biraz otoban mı sandın burayı bastıkca bsıyorsuntüstümm konuşmuyom sizleee yazmıycam artık size... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|