d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bende war:yikildim:bulduq birbirimisi:yikildim:
onu ben alcam için bana yardım etsin dimi:yikildim:
ewt arkadaşım tencere kapak misalisiniz. Allah yardımcın olsun zor yaaa
Garip Sohbetler
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bende war ewt arkadaşım tencere kapak misalisiniz. Allah yardımcın olsun zor yaaa d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende wampir karısı oldum yakıda sende bizden olursun arkadaşım. mutluyum...: ![]() ![]() ![]()
06-22-2007, Saat: 06:51 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakıda sende bizden olursun arkadaşım. mutluyum...:ben zaten sizdenim ![]() ![]()
niçin akşam gelmedin hanfendi . bende sayıyorum sayıyorum kim eksik yaff diyorum. senin yüsünden 20 ev fazla dolaştım. o mert olacak eşine sööle seni unutmadan gelmesin tmm mı arkadaşım
06-22-2007, Saat: 06:57 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niçin akşam gelmedin hanfendi . bende sayıyorum sayıyorum kim eksik yaff diyorum. senin yüsünden 20 ev fazla dolaştım. o mert olacak eşine sööle seni unutmadan gelmesin tmm mı arkadaşımo diğer sefgilisiyle beraberdi ![]() d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o diğer sefgilisiyle beraberdi:yikildim: :yikildim: :yikildim: ama ben seni seviyorum arkadaşım sööleyelim seni getirsin. öpürlerini sevmiom ben:yikildim: :yikildim: :yikildim:
06-22-2007, Saat: 07:05 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: ama ben seni seviyorum arkadaşım sööleyelim seni getirsin. öpürlerini sevmiom ben:yikildim: :yikildim: :yikildim:canım arkadaşım mujcxx ![]()
bende seni mujcxxx. arkadaşım ben sölerim . sende başında iki dıdı yaparsın olur bu iş
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|