history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ediyorum arkadaşım,pek iyi sayılmam,idare eder.ya siz
Ben iyiyim Allaha súkür size simdi neden iyi degilsiniz diye sorsam sessiz kalmayi tercih edeceginize göre hic sormayim (:
Canı Sıkılanlar
|
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ediyorum arkadaşım,pek iyi sayılmam,idare eder.ya siz Ben iyiyim Allaha súkür size simdi neden iyi degilsiniz diye sorsam sessiz kalmayi tercih edeceginize göre hic sormayim (: Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben aksine hic sevmiyorumAz sakinlik iyidr (; Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Az sakinlik iyidr (; Son zamanlarda biraz asiri sakin (:
Kmse olmaynca benle konuşmak durmnda kalıyorsn (: Şikayetçi misn
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kmse olmaynca benle konuşmak durmnda kalıyorsn (: Şikayetçi misn Tabiki degilim (: Ama bunun birilerinin olup olmamasiyla bi alakasi yok (:
Funda giremiyor muymuş yahu nete?
Net dışnda görüşebiliyor muydun bu arada sen? Âh be.
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben iyiyim Allaha súkür size simdi neden iyi degilsiniz diye sorsam sessiz kalmayi tercih edeceginize göre hic sormayim (: Anlayışınız için taşekkürler,bana biliyorsunuz gibi geliyor... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|