haklısın çoğu zaman hayatta her olayın bir nedeni olduğuna inanırım fakat bazende sebepsizliği yaşamak isteriz sonuçta dediğimiz gibi o anki ruh haliyle alakalı biraz da
Canı Sıkılanlar
|
Teşekkür ediyorum arkadaşım, bende ümit ediyorum.....
Hayata olumlu bakmak çok hoş,arkadaşlarımında mutlu olması dileğiyle.... klavyem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın çoğu zaman hayatta her olayın bir nedeni olduğuna inanırım fakat bazende sebepsizliği yaşamak isteriz sonuçta dediğimiz gibi o anki ruh haliyle alakalı biraz da Evet sizde haklisiniz
hayata olumlu bakmalıyız evet o bizi ne kadar yıkmak yıpratmak istese de yenlmemeliyiz pes etmemeliyiz evet..
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ediyorum arkadaşım, bende ümit ediyorum..... Tesekkürler klavyem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayata olumlu bakmalıyız evet o bizi ne kadar yıkmak yıpratmak istese de yenlmemeliyiz pes etmemeliyiz evet.. Iste bu .. gercekten yazdiginiz gibi de uygulayabiliyorsaniz zaten umutsuzluga kapilmamissiniz demektir ..
Oyy Oyy Bitanem benim.. Anlat canim yaa Sen hayat hakkinda ne dusunuyorsun en önemlisi mutlumusun
bilirmisin,sustum senden sonra
konuşmadım hiç, kimse senin kadar güzel dinlemiyordu kimse senin kadar güzel bakmıyor kimse beni anlamıyordu sen giderken dönüp ardına bakmamıştın bense dimdik ayaktaydım yıkılmadım güya ağlamadım, sevmiyordum seni öyle demiştin vicdansızın kalpsizin tekiymişim meğer hayır suçlamıyorum seni dedim ya konuşmuyorum artık gülmüyorum sadece o uzak sahil kenarına bakıp seni hayal ediyor dönmeyeceğini bile bile isyan etmiyorum hissettiğin biliyorum SENİ SEVİYORUM.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 373 Ziyaretçi