Telefon rehberi mutsuzluk verir insanlara dost diye geçinip en zor anlarında aramayan sahtelerin yazılı belgeleridir aslında..
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Yanlış yolda yürüyeceğine, doğru yolda "bekle". Belkide kendini kandırırsın; ama başkalarını kandırıp hayallerini yıkmazsın
Neden sonra farkına varıyor insan/ayağına takılan bütün taşları/yoluna kendi döşediğinin?!
Sadece kendini seviyordu ötekini ise sadece istiyordu bu yüzden birlikte oldular ama asla bir olamadılar.
Bir korkak bir kaçak bir firar... Kaç kişisin sen sevdiğim çocuk! İçimdeki bıçak iki kere daha dönüyor olduğu yerde... Kalırsan sel basar yataklarımı!.. Gidersen uçurum çiçekleri açar kalbimde!...
Kimi zamanlar olur sevgilim... İki bıçak bile yetmez bir tek ölüme!!! Dün seviyorum dedin, Bu gün terkettin.Söyle dün mü şerefsizdin Bu gün mü ? !!!!
Unuttum diye bağırmak isterdim ardından
" ÖzLedim diye avaz avaz susmaktansa" .. Seni bulmak için Dua ederken, kimbilir kaç kez yanyana geçtik.Birbirimizden habersiz 'denizli Sokaklardan' .
Şimdi birbirimizi tanıdıkda ne oldu; ben sana uyandım her sabah sen başkalarıyla uyanırken.
Kendine gel be...! altı üstü bi insansın hepsi bu... Vazgeçilmez sanma kendini toprağın altı; "kendini vazgeçilmez sananlarla dolu"....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 577 |