Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
:yikildim: :yikildim: :yikildim: oltaya takıldın nolcak simcik:yikildim: :yikildim:
Ara
melek insan bekler ama ben aşka töbee ettim :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
konusmıcakmıyız ne olcak .dedim ya sazanım die ama ızgara lütfen haşlamam pek güsel olmuyo Smile
Ara
biri cürük cıktı die bütün hepsini cöpe mi atcaz yani:yikildim::yikildim::yikildim:bagane koca istiom:yikildim::yikildim:
Ara
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biri cürük cıktı die bütün hepsini cöpe mi atcaz yani:yikildim::yikildim::yikildim:bagane koca istiom:yikildim::yikildim:

he ssüpersin ya heralde yani bi çürük altı üstü dimi ama :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
:yikildim::yikildim:melek bi koca bulamadın yaaff güselde kıssın ama serseri atlar ortaya şimdi :yikildim::yikildim::yikildim:
bende koca istiyom:yikildim::yikildim:
Ara
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melek insan bekler ama ben aşka töbee ettim :yikildim::yikildim::yikildim:

merve sen aska tobe mı ettın tuhh tamda ben de sevgılı arıyodum :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: baska sefere ınsallah :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
:yikildim::yikildim:ne töbee siii yaa ben demedim onu kim dedi len onu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
oooooooooo sizde kafayı koca ile mi posdunus ya
bende şimdi açacam valla bende k*rı istiyorum die bu sefer adımız çıkacak 9 a uğraştur 8e indirmek için ondan sonra Smile
Ara
:yikildim::yikildim::yikildim:bu konular normal burda daha öncede açmıştık baya bi ilgi görüyo :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi