Cıplak AyakLı kontes Bu son kez Yarım Asır oncesı hoLLywood Merkes.. masaLara Cıkardı party katardı bırbırıne...Sımdı o nerde sımdı o yerde..!
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Kara kilit vursunlar dilime...
Konuşursam bakma yüzüme... Üzdüysem canım affet beni... Her günüm birbirinden deli... Pişmanlık desen bini bin para... İnsafa gel son bi kez ara... Darma duman olmuşum zaten... Geçmiyor ki aşk denen yara... Ümitsizliğim bana arkadaş... Çaresizliğim o da yoldaş... Gelmeyeceğini bile bile... Ben senin aşkınla sarmaş dolaş...
08-05-2008, Saat: 01:11 PM <
ozonu da deldik dibine geldik kıyameti yakın biz son verdik bakma geçmişine sakla geleceğe sakla
coomdom dünayaya condom herkese condom eline beline cebine condom
08-05-2008, Saat: 01:18 PM <
hiç vicdan yokmu sende,hiç insaf yokmu sende,vurulurmu böyle sevene...bumuydu aşkın bedeli,inandım sevdim seni,hiçe saydın sen sevgimi...
08-05-2008, Saat: 01:29 PM <
Gizli misyonda Rap dinler Şer kalemini gooblinler mentaliteme
Rap der miğferi giy süngünü tak göğsüme er Es karayel para yer tiriyer derim hergün solo albüm Bu baskıyı kaldıramam beni affet seni ve tüm sözlerimi gömdüm
08-05-2008, Saat: 02:05 PM <
they'll betray ı'm forever there
Karanlık aldı seni benden
Götürdü uzaklara Şimdi ise yıldızlar söylüyor Hala yakında Bense tek başıma bekliyorum odamda Ama sen...Aşkım yoksun yanımda !
Kabul etmiştim ask yalan..ask haram..
Dünyada yok asktan mutlu olan.. Ne zamanki seni gördügüm o an.. İlk defa aska inandım.. Simdi sen beni bırakıp gitme.. Ben sevdayı seninle tattım gitme.. Kalbimi cıkarıp vereyim eline.. Bu can sensiz yasamasada olur.. Canımdan can alıyorsun gitme.. Umudumu kırıyorsun gitme.. Sen kendini kandırıyorsun böyle.. Gönlün benden uzak mutlu mu olur ? ... ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |