Güle Güle
Güle Güle . . .
Tak sepeti koluna ,,
Herkes kendi yoluna !
Güle Güle . . .
Tak sepeti koluna ,,
Herkes kendi yoluna !
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Güle Güle
Güle Güle . . . Tak sepeti koluna ,, Herkes kendi yoluna !
Azrularla sevinclerin karistigi o yerde
Beklerim seni ömür boyu bi ümit`le Gündüzün geceye dönüstügü o yerde Yasarim seni kurdugum hayalimde Her sabah konusurum martilarla seni Anlatirim derdimi, hislerimi, sevincimi Artik gücüm kalmadi yasayamam hasretini Dön canim`in ici dön neolur geri Dön geri neyaparim sensiz hic düsündünmü Dön geri özledim melek misali yüzünü Sana olan sevdami denizlere söylesem Kiskanir sevdami bütün denizler Hayran olur sana duydum o sevgiye Baliklar damlaciklar ve tüm yengecler Her sabah konusurum martilarla seni Anlatirim derdimi, hislerimi, sevincimi Artik gücüm kalmadi yasayamam hasretini Dön canim`in ici dön neolur geri Dön geri ne yaparim sensiz hic düsündünmü Dön geri özledim melek misali yüzünü
Talking heads talking to us on the television
Silver screen preachers and politicians Say they got the answer first they gotta squeeze us Send a little money there`s tax on Jesus Fix it with a prayer, fix it with a dollar Does anybody out there ever want to holler? Oh, oh, oh, oh, oh, oh it all comes down to love Oh, oh, oh, oh, oh Self-help guru`s got a best seller Ricki Lake`s got a drag-queen bank teller 1-900 look into the crystal N.R.A. says you better buy a pistol They made a little pill but it might cause cancer It`s just a cheap thrill when you`re looking for the answer There`s only one answer Oh, oh, oh, oh, oh, oh it all comes down to love Oh, oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh, oh, oh it all comes down to love Oh, oh, oh, oh, oh
Feleğe dayandım Gülüm
Öldümdde uyandım Gülüm ... Öldümde uyandım . . .
08-05-2008, Saat: 11:21 PM <
Ne günler yaşadım bitti dediniz
Oturup ağladım yetti dediniz Ben bunları hak etmedim etti dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık Nerdeyim nasılım aldırmadınız Kaç kere düştüm de kaldırmadınız Bir gün benim yerime ben olmadınız Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Dostum bildiklerime dost almamışım Sırtımdan vura vura ölmemişim Bilmem ki bu dünyaya niye gelmişim Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık...:'( :'(
ilk bakışımda gözlerine
öyle dalıp kalmışım ki orda İlk öpüşümde dudaklarından Bir tadına kapıldım ki sorma Göremedim içindeki ihaneti sevdim ama bilitordum sonu yoktu ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım pişman olur dönersen geri ben ellerin olacağım
08-06-2008, Saat: 01:40 PM <
Hastırrr! Kademede kilim ama nazıra mülakat aziben savaş
Bastırrr! Her lafa bir mermi say bakalım seni kaç ordu delmiş? Ey yaaaww! Tabela velakin ela gözün ezberimin dibi aşkım Bu kanala teşvik ben fick dich mikrofonla n.a.p.i.m?
Her yerinde hatıraLar.. Yapayalnız bu evde..
Sen içinde dolanırken olamam kimseyle... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |