yok ama ben öyle artistlik yapmam ya klavyede sevmem zaten ya benim başım 1 aydır ağrıyo ya gözüm toprağa bakıyo :S
en gözü toprağa bakan ben
Forumun en leri
|
11-28-2007, Saat: 08:43 PM <
yok ama ben öyle artistlik yapmam ya klavyede sevmem zaten ya benim başım 1 aydır ağrıyo ya gözüm toprağa bakıyo :S
en ağzını yel alması gereken gkhn
delimisin ya adam gbi konuş:S Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En acılı olan gene ben :'( BU KIS GENE ACILI GENE ÇİGKÖFTE GİBİMMM....:hihi OFF ESRJIMM OFFF BE YAAAA NEDEN ACILARA GÖMÜLÜRSÜN KİNE..... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en besıktaslı atılla abı ( bendemn sonra tabıkıne ) Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en besıktaslı atılla abı ( bendemn sonra tabıkıne ) olum sersi herşeyi de ama işte onu deme benim gönlümün tek sahibidirr bjk asıl olan hayattır hayatımda sadece beşiktaş.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum sersi herşeyi de ama işte onu deme BNenımde gönlumun tek sahıb8 besıktas... be abı Aslım besıktaslı ben besıktaslı yurek besıktaslı daha ne olurkı ama bu alem de senın gıbı bjk tas asıgı varmı b e: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BNenımde gönlumun tek sahıb8 besıktas... be abı Aslım besıktaslı ben besıktaslı yurek besıktaslı daha ne olurkı ama bu alem de senın gıbı bjk tas asıgı varmı b e: inan bana yoktur sersimmm.... beşiktaşım hayat sensin kral sensin herşeyim sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan.......;; |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,088 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,136 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |